Yardım Xiaomi 17 VS Xiaomi 15T Pro

Reaksiyon skoru
41
Bütçe
50000
Arkadaşlar 15T Pro almayı düşünüyorum fakat 28'inde de xiaomi 17 serisi duyurulacak, 17 serisinde düz 17 ile yakın fiyatta olacak gibi duruyor düşüncelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar 15T Pro almayı düşünüyorum fakat 28'inde de xiaomi 17 serisi duyurulacak, 17 serisinde düz 17 ile yakın fiyatta olacak gibi duruyor düşüncelerinizi bekliyorum.
17 al daha güncel hem daha fazla güncelleme alır epeyden karşılaştır işlemcisi falanda daha iyi bataryasıda daha yüksek 17 al

50 ye gelmesi imkansız

bana da öyle geliyor da 56000 max verebilirim işte fiyat bi ihtimal uygun olursa 17 almak şuan mantıklı da geliyor
şöyle düşün düz 15 50k civarına satıldı. samsung dahi aynı fiyatı bırak yakın fiyat bile veremezken yeni seride xiaomi çok daha pahalıya çıkar. 50 vyea 56 bekliyosan hiç bekleme

kanka 50 imkansız gibi duruyor 50 ye çıkarsa üzer beni :) 15t pro aldım 2 oldu

memnun musun telefondan nasıl önerirmisin
kanka note 8 pro dan geçtiğim için çağ atladım diyebilirim telefon gayet akıcı benim için oyun oynayan biri de değilim şarjıda rahat yetiyor

kanka note 8 pro dan geçtiğim için çağ atladım diyebilirim telefon gayet akıcı benim için oyun oynayan biri de değilim şarjıda rahat yetiyor
zamanında note 7 pro kullanırdım sonra note 13 proya geçtim onda da çağ atlamıştım anlayabiliyorum seni, şimdi de zaten telefon almak istediğimden 15t proyu kendim kullanım note 13 proyu iş telefonu yapacağım gibi duruyor tabi xiaomi 17 alabileceğim bir fiyatta çıkarsa onu alabilirim gibi geliyor

s26 dan gaza gelip 70k çıkarmazlar inşallah
xiaomi 17 eğer yazılımı güzelse çok güzel

s26 dan gaza gelip 70k çıkarmazlar inşallah
xiaomi 17 eğer yazılımı güzelse çok güzel
256gb versiyonu 75k, 512gb versiyonu 80kdan çıktı yanında da redmi pad 2 pro hediyesiyle
17 al daha güncel hem daha fazla güncelleme alır epeyden karşılaştır işlemcisi falanda daha iyi bataryasıda daha yüksek 17 al
17 daha iyi demiştin yanında verdikleri tablette iyi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,134
Üyeler
189,563
Son üye
MbaBrky
Geri