PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı
PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı
Hocam zaten ikinci elde alışveriş yaparken sıfır fiyata bi üst modeli bulunuyor maksat sıfır mı almak yoksa ikinci el mi onu kararlaştıramıyorum daha önce almıştım sorun olmamıştı ama emin olamıyorum yinedeAlınmaz bu paraya temiz 6700xt bulursunuz.
tabii ki alınmaz git arc b580 alÜrün bu sizce güvenilir mi? ikinci el ile aralarında 3 bin civarında bi fark var sıfır almak daha makul geliyor ne dersiniz ?PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı
PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartıwww.jumbum.com.tr
hocam fp değil kart eski üretimi yok fahiş bir fiyat.Hocam zaten ikinci elde alışveriş yaparken sıfır fiyata bi üst modeli bulunuyor maksat sıfır mı almak yoksa ikinci el mi onu kararlaştıramıyorum daha önce almıştım sorun olmamıştı ama emin olamıyorum yinede
vr destegi yok rtx performansi aztabii ki alınmaz git arc b580 al
vr desteğini bilmem de 6600xt nin rtx performansı iyi mi demiyorum var mı dfjnbvjldnfgjçndfjlnvr destegi yok rtx performansi az
ozaman konuşma hocamvr desteğini bilmem de 6600xt nin rtx performansı iyi mi demiyorum var mı dfjnbvjldnfgjçndfjln
ne boş yapıyon lan 10k ya 6600xt mi öenriyosun konuşma diyo bide lkfsdjhbgkjldhbfgjkozaman konuşma hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmedigin hakkında
adam dalga geçiyor reis sakin ol. var denemeyecek kadar az performansı olduğundanozaman konuşma hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmedigin hakkında
hocam fp değil kart eski üretimi yok fahiş bir fiyat.
İlla 0 mı istiyorsunuz?Peki ne tavsiye edersiniz ?