AMD GPU sürücüsü gerçekten o kadar kötü mü

6650xt 7800xt kullandım şuanda da 9060xt kullanıyorum hiç sorun yaşamadım driver kurulumunu falan biliyorsanız ki zor değil sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Eski kartlar sorunluydu hocam yeni nesilde bir sıkıntı yok

2019 2020 gibi Asus ROG Strix Rx570 aldım yaklaşık 4 sene götürdü tek problem isinmasindan şikayetçiydim birde drop yiyordum lolde falan sonra Nvidia ya döndüm tövbe etmiştim ki geçen sene tekrar sistem dizdim yaklaşık 1 yıl içinde 11 sistem dizdim ağırlıklı nvidia 2 3 tanesi AMD topladım 4070superden 7900xtx e geçtim mükemmeldi pulse modelini almıştım sonra tekrar nvidia döndüm 4060 4060 ti vs yine sene bitimine yakın 2025 de 9060 XT aldım uzun bir zamandan sonra AMD ye döndüm süperdi sonra bir daha değiştim B580 Intel vs kullandım sonra tekrar Nvidia 3080ti geçtim sonra en son olarak imzamda gözüken sisteme geçtim gayet güzel sorunsuz kullanıyorum önümüzdeki ayda kısmetse 9070xt nitro+ gecicem olurda çıkarsa öyle deniyor 9080xt atlarım devam ederim yola

9070xt almayı düşünüyorum fakat sürücülerinin çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Gerçekten denildiği kadar kötü mü? Yoksa abartılıyor mu?
Kötü ama bunu kabul ederek alıyorsan katlanılır düzeyde, asla alınmaz vs düzeyinde değil.

Ben tak çalıştır kullanırım ayar yapmaktır falan hiç anlamam uğraşmam diyorsan Nvidia al uğraşma tek diyeceğim bu olur.

şuan sorun yok arada gelen güncellemelerde sorun olabiliyor ama artık nvidia tarafında da var bu kusursuz değil hiçbir firma ikisi de fix çıkıyor genelde
AMD paneli kötüydü halen iyi diyemem ama toparlandı nvidia geforce çok iyiydi ama nvidia app tarafına geçince bence kötü oldu, app i ben beğenmiyorum tamamen panel özelinde konuşuyorum belki düzelmiştir bakmadım
iki tarafta da watmann tarzı kritik kalıcı bir hata kalmadı en azından şimdilik

Kötü ama bunu kabul ederek alıyorsan katlanılır düzeyde, asla alınmaz vs düzeyinde değil.

Ben tak çalıştır kullanırım ayar yapmaktır falan hiç anlamam uğraşmam diyorsan Nvidia al uğraşma tek diyeceğim bu olur.
NVidia da güzel ama fiyat TR için fazla pahalı bence tabii ki bütçe meselesi ama AMD giriş orta segmentte bence cezbedici rx570 hariç 7900xtx 9060xt ve şuan 9070 kullanıyorum hiç sorunla karşılaşmadım ve ayar yapmadım taktım dümdüz kullandım son derece memnunum bir sistem daha toplar isem duruma göre Nvidia belki tercih ederim ama fiyatları uçuyorken AMD daha cezbedici bence. Ben kartları düz kullanıyorum online fps vs oynadığım için ne nvidia nede AMD nin teknolojisini hiç kullanmadan rahat ve düz şekilde kullanıyorum.

NVidia da güzel ama fiyat TR için fazla pahalı bence tabii ki bütçe meselesi ama AMD giriş orta segmentte bence cezbedici rx570 hariç 7900xtx 9060xt ve şuan 9070 kullanıyorum hiç sorunla karşılaşmadım ve ayar yapmadım taktım dümdüz kullandım son derece memnunum bir sistem daha toplar isem duruma göre Nvidia belki tercih ederim ama fiyatları uçuyorken AMD daha cezbedici bence. Ben kartları düz kullanıyorum online fps vs oynadığım için ne nvidia nede AMD nin teknolojisini hiç kullanmadan rahat ve düz şekilde kullanıyorum.
bundan dolayı amd almak istiyorum ama sürücü kötü diyorlar ondan karar veremedim

bundan dolayı amd almak istiyorum ama sürücü kötü diyorlar ondan karar veremedim
Yani güncel bilgi veriyorum kendim kullanıyorum sorun yaşamadım 7900xtx 9060xt ve şuan 9070 kullanıyorum önümüzdeki ayda 9070xt nitro+ alcam kısmetse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,574
Üyeler
189,460
Son üye
Jungres
Geri