🔥İndirim İphone 17 256gb sis mavisi 75.199 tl

Apk fanboy olmasam açık ekosistemleri olsa iPhone alırdım Değer düşmemesi trde güzel bir olay ama bir dünya aboneliklerede o kadar para yetiştiremem
neyin aboneliği hangi abonelik biz niye bilmiyoruz 2 senedir apple kullanıyorum en fazla icloud için yer alıyorsun yedek için

Stremio, Vanced, Duolingo vb şeylerden bahsediyorum
Allah kurtarsın kardeşim ilk defa duydum o uygulamaları da onuda geçtim de apple ne alaka uygulamayı yapan adam abonelik sistemi yapıyor

iPhone kullanıcısı YouTube premium kullanmak zorunda reklam izlemek istemiyoraa ben vanced kullanıyorum reklamsız dizi film izliyorsan Netflix vb plafformlara abone olman gerekiyor ben stremiodan izliyorum oyunları apk olarak indiriyorum vermiyorum kısacası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah kurtarsın kardeşim ilk defa duydum o uygulamaları da onuda geçtim de apple ne alaka uygulamayı yapan adam abonelik sistemi yapıyor
Apple kullanıyorsan normal zaten bu uygulamaları duymaman kardeşim. Kapalı ekosistem olduğu için Apple çok alaka stremiodan bir torrent oynatmayı dene anlarsın

Son düzenleme:
iPhone kullanıcısı YouTube premium kullanmak zorunda reklam izlemek istemiyoraa ben vanced kullanıyorum reklamsız dizi film izliyorsan Netflix vb plafformlara abone olman gerekiyor ben stremiodan izliyorum oyunları apk olarak indiriyorum vermiyorum kısacası
bir zahmet para ver yani fiyatlarda bence normal bir sinemaya gitsen zaten aboneliğin 2-3 katı youtubedede premium gayet iyi hem premium var youtube musizcde geliyor bu fiyata daha ne olasun

bir zahmet para ver yani fiyatlarda bence normal bir sinemaya gitsen zaten aboneliğin 2-3 katı youtubedede premium gayet iyi hem premium var youtube musizcde geliyor bu fiyata daha ne olasun
Hocam amacım sizinle tartışmaya girmek değil yanlış anlamayın soru sormuşsunuz izah ettim isteyen verir isteyen vermez kaldı ki durumumda olmayabilir vermemeyi tercih ediyorum 15 20 platform var her ay bunlara para vermemek için Android ekosistemini tercih ediyorum iPhone parası olana büyük kolaylık PlayStation gibi tak çalıştır ama ben PC severim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple kullanıyorsan normal zaten bu uygulamaları duymaman kardeşim. Kapalı ekosistem olduğu için Apple çok alaka stremiodan bir torrent oynatmayı dene anlarsın
telefon benim için alo alo denen fotoğraf ve sosyal medya için kullanılan bir cihaz oyunla işim yok torrent ile zaten hiç işim yok basar parayı alırım oyunumu uygulamamı sonra gidip ağlamam rat yedim virüs yedim diye forumlarda

Hocam emin değilim, ama abonelik fiyatları Apple'da daha yüksek diye biliyorum. Apple daha fazla komisyon aldığı için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri