- Reaksiyon skoru
- 439
Arkadaşlar yaşım 19 ve bu zamana kadar hiç sevgilim veya ilişkim olmadı daha doğrusu hiç istemedim ama şimdi arkadaş gurubumda sürekli arkadaşlarım ve yengelerim piknik olsun iftar yemeği olsun vb. Etkinlikleri 6 date adı verilen şekilde yapıyorlar benim bi ilişkim olmamasına rağmen benide çağırıyorlar ediyorlar bende o aralarındaki samimiyeti ve artık 4-5 sene sonra evleneceğimi var sayarak artık bi ilişki yoluna girmek istiyorum ve bunu diğer insanlar gibi her hafta bir başka kızla değil de doğru kızı bulup bu yaştan ve Allah’ın verdiği ömür kadar ilk sevdiğim kadınla geçirmek istiyorum hayatımı ama işte 2-3 teklif almama rağmen ben daha önce sevgilisi olmuş bir kızla sevgili olmak istemiyorum çünkü artık sosyal medyada da görüyoruz kızlar Ex adı verdiği insanları unutamıyor ve onlar la bişeyler yaşıyorlar bana da bu saçma geliyor benim sevdiğim kız neden daha önce biriyle bişey yaşamış olsun veya neden aklının veya kalbinin köşesinde bi kişi olsun o yüzden bu zamana kadar gelen teklifleri hep red ettim ve arkadaşlarımın sevgilileri de bu düşüncelerim hakkında bazı şeylere kızsalar da beni de anladıklarını söylüyorlar ama gerçekten devir çok bozuk olduğu için bu kadar bu olaya çok takıyorum diye arkadaşlarım kızıyor bana sizce bende mi bi sorum var bi kızda asla güzellik aramam sadece
Temiz olgun daha önce bi ilişki geçmişi olmayan ve ayaklarının üstünde duran okumuş güzel mesleği olması bana yeterli
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ettim çünkü bazen çok tepki alıyorum
Temiz olgun daha önce bi ilişki geçmişi olmayan ve ayaklarının üstünde duran okumuş güzel mesleği olması bana yeterli
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ettim çünkü bazen çok tepki alıyorum
Son düzenleme: