Boşver takma konuşan konuşuyorhatalı olabilirimde bu kadar eziklemeye gerek yoktu bence neyse
Hangi forum bu bu forum muabi çok bozuldum bu nasıl bir eziklemek bide zeytin yağı gibi üste çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmiyebilirim kusura bakmayında ben filozof değilim.
Hangi forum bu bu forum mu
Ya klasik onlar boşver bu forumda da bazı mahlukatlar bar öyle he de geç kendilerini çok üstün görüyorlar ama bi s.. bildikleri yokhayır technopat
ordaki hesabı kapattım zaten.
8 gb vram hakkinda yorum yapmayin lutfen hala her oyun icin yeterli bende mesela rx 570 8 gb var cogu isimi goruyor vr vs 4 gb si bile olsa isimi gorur cogu kisi icin 8 hala yeterli 12-16-24 gb vramlar bence yayin montajla ugrasan kisiler icinarkadaşlar hatalıysam lütfen hatalısın diyin geçin hakaret etmeyin
Alıntıyı görüntüle
8 gb vram hakkinda yorum yapmayin lutfen hala her oyun icin yeterli bende mesela rx 570 8 gb var cogu isimi goruyor vr vs 4 gb si bile olsa isimi gorur cogu kisi icin 8 hala yeterli 12-16-24 gb vramlar bence yayin montajla ugrasan kisiler icin
8 gb vram hakkinda yorum yapmayin lutfen hala her oyun icin yeterli bende mesela rx 570 8 gb var cogu isimi goruyor vr vs 4 gb si bile olsa isimi gorur cogu kisi icin 8 hala yeterli 12-16-24 gb vramlar bence yayin montajla ugrasan kisiler icin
8 gb vram son 3-4 sene için yeterli bence laptopta zaten 8 gb vram yeterlı (pıyasada hala 0 olarak 2050 4 gb 3050 4 gb laptoplar oldugunu varsayarsak)8 şimdilik yeterli zaten ileride sorun çıkarabilir bende öyle dedim zaten.
oda onun ayıbı takmıyacaksın.8 şimdilik yeterli zaten ileride sorun çıkarabilir bende öyle dedim zaten.
hatalıda olabilirim bişey demiyorumda çok agresif yaklaşmaya gerek yok bence
ben saygı çervesi içinde konuşmuşum. adam benle dalga geçmiş resmen.
yeşil forumda bi ego patlaması var takma boşverhesabı kapadıktan sonrada bunu yazmış arkadaş.
Alıntıyı görüntüle
amacının ne olduğunu biliyorum yazmıştıda ondan bu kadar sinirlendim lan forumda normal muhabbet ediyoruz ne amacım olabilir.
mod olunca tabii ki bunları yazmadan çıkmak daha mantıklı geldi.