K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,618
valla çok boş muhabbet yapmışız vah halimize yobaz olmuşuzYaw genel anlamda güzellikten önce iç güzelliğe önem veriyorum demek istedim olay bu temiz sen ne anlamak istiyorsan ona anla ama ahlaksız vb. Kişiler ile kimse ilişki kurmak istemez bende istemiyorum kısaca olay bu üst tarafta yaşadığım olay var orda kimseye ahlaksız yada vb. Bi cümle kurmadım alt tarafta taki sadece odaklaklandığınız kısmda da aradığım kriterler var bu kadar ne uzatınız boş muhabbet yaptınız ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onların işine gelmiyor knk ondan bence tane tane anlatıyorum yine sadece bi yere odaklanıyor lar
ben daha önce sevgilisi olmuş bir kızla sevgili olmak istemiyorum çünkü artık sosyal medyada da görüyoruz kızlar Ex adı verdiği insanları unutamıyor ve onlar la bişeyler yaşıyorlar
bilinç altında kurduğun
temiz ahlaklı birini arıyorum ama sosyal medya da gördüğüm ve çevremden gördüğüm olaylardan dolayı güven problemi yaşıyorum
atıyorsun şöyle bir tane fotoğraf bakın arkadaşlar insanlar eski sevgilisini unutamıyor diyorsun @SultanQQ adamın bilinç altına laf ediyorsun senin zihninde kızlar sürekli eski sevgilisini düşünen bir şey olmuş önyargın o kadar fazla artmış ki bunu göremiyorsun adam tarikatçılar böyle yapar diyor kızlarını dışarı çıkarmaz görücü usulü birine verir diyor sen benim kürt gay arkadaşlarım oldu diyorsun