Forumda linç yemek hatalımıyım

Moderatör üstten konuşmuş zaten pp sinden belli. Kankim Recep baltaşa söyleyimde attırsın bunu modluktan

%33 hissesi recep baltaşın hala
boşverin uğraşmayın. çıktım ordan adamın başı ağrımasın. gider ayak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

raporda edebilirdimde. açıkcası bi cacık olmaz diye raporlamadan hesabı kapattım.
%33 hissesi recep baltaşın hala

Son düzenleme:
Hocam kafanıza takmayin interneri bu kadar 2023 yazı olması lazım biraz fazla ilgileniyordum forumlarla falan ve yesil forumda belirli mesaj sayısını gecen kisilerin hepsi otomatik narsist ozellik kazaniyor hatali olun olmayin farkrtmez buyuk bi ego zehirlenmesi var o kisilerde

ya bende bu forum olaylarına biraz yeni girdim açıkcası bi sistem sormak için forum açayım dedim sonra insanlarla muhabbet etmek hoşuma gitti o şekilde oldu.
Hocam kafanıza takmayin interneri bu kadar 2023 yazı olması lazım biraz fazla ilgileniyordum forumlarla falan ve yesil forumda belirli mesaj sayısını gecen kisilerin hepsi otomatik narsist ozellik kazaniyor hatali olun olmayin farkrtmez buyuk bi ego zehirlenmesi var o kisilerde

vallaha linç yemem normalmiş forum kültürü böyleymiş başka biri öyle yazmıştı oda ayrı bi ilginç

ya bende bu forum olaylarına biraz yeni girdim açıkcası bi sistem sormak için forum açayım dedim sonra insanlarla muhabbet etmek hoşuma gitti o şekilde oldu.
Bos vakit kaybi yok yakinken geri donun derim sadeve lazim olan bilgiyi edinin yeter tabi sizr kalmis

adam haklı, piyasanın %80 i 8 gb laptop zaten. Alma dersen ortada model kalmıyor :D
haklı olabilir ona bişey demiyomda agresif şekilde konuşulması hoş değil.

adam haklı, piyasanın %80 i 8 gb laptop zaten. Alma dersen ortada model kalmıyor :D
ben masaüstü kullandığım için ona göre öneri yapmak istedim. bilemedim.

haklı olabilir ona bişey demiyomda agresif şekilde konuşulması hoş değil.

ben masaüstü kullandığım için ona göre öneri yapmak istedim. bilemedim.
Oranın kitlesinin ne olduğu biliniyor zaten, ne olacağını bilerek yorum yapmalıydın. Hatta yorum yapmamalıydın çünkü bildiğin bir konu değil anladığım kadarıyla. Üsluba bir şey demiyorum bin bir çeşit insan var, içerik olarak haksızsın. :D

Oranın kitlesinin ne olduğu biliniyor zaten, ne olacağını bilerek yorum yapmalıydın. Hatta yorum yapmamalıydın çünkü bildiğin bir konu değil anladığım kadarıyla. Üsluba bir şey demiyorum bin bir çeşit insan var, içerik olarak haksızsın. :D
haklısınız.

insanlar genelde 8gb ekran kartlarını önermiyor. bende kasa laptop aynı olur gibi düşündüm biraz.

o kadar kötülük var ki sen bu lince takıldın hatan o hatalar yanında melek kalır ve onlara kimse ses çıkarmıyor

haklısınız.

insanlar genelde 8gb ekran kartlarını önermiyor. bende kasa laptop aynı olur gibi düşündüm biraz.
Yok değil, bambaşka dünya orası :D Laptoplarda mobil ekran kartı kullanılıyor, güç tüketimleri düşük ve vram'leri büyük çoğunlukla 8-12 gb oluyor. Senin laptopta 4060 diye aldığın ekran kartı masaüstünde 3050 performansı falan verebiliyor :D Güç tüketimlerinden kaynaklı, 70 wattlık mobil 4070 de var 140 wattlık 4070 mobil de var.

mesela bir tercih yapacak olsak masaüstü daha güçlümü olur o zaman
Yok değil, bambaşka dünya orası :D Laptoplarda mobil ekran kartı kullanılıyor, güç tüketimleri düşük ve vram'leri büyük çoğunlukla 8-12 gb oluyor. Senin laptopta 4060 diye aldığın ekran kartı masaüstünde 3050 performansı falan verebiliyor :D Güç tüketimlerinden kaynaklı, 70 wattlık mobil 4070 de var 140 wattlık 4070 mobil de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,963
Üyeler
189,952
Son üye
jaimelannister53
Geri