🔥İndirim KTC H25T7 200 Hz 24.5" IPS Monitör 3.799TL

Yazı ve görseller de netlik nasıl pikseller görünüyor mu
Evet hocam gayet net görünüyor 2k monitör deneyim ettiğim de oldu fakat aratmıyor gayet net renkleri vs güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LG UltraGear 24GS65F-B veya Gigabyte GS25F2A 24.5" göre panel renk, parlaklık gibi renkler nasıl gözüküyor :)
Hocam dediğiniz monitörleri kullanmadığım için onların renklerinin nasıl olduğunu bilmiyorum fakat renkleri bana gayet net ve güzel geldi

5k ya 2k monitör gelirse beni etiketler misin hocam @ahmttunc

9060xt aldım 1080p monitör var ama ortak kullanıyoruz ondan 2k monitör alayım diyorum 9060xt yi görelim bakalım hrm darboğaz da azalır
https://www.pttavm.com/fazeon-x27f180qp-27-05-ms-2k-pivot-ips-180-hz-oyuncu-monitoru-p-1426661390 pişman olmazsınız

5k ya 2k monitör gelirse beni etiketler misin hocam @ahmttunc

9060xt aldım 1080p monitör var ama ortak kullanıyoruz ondan 2k monitör alayım diyorum 9060xt yi görelim bakalım hrm darboğaz da azalır

Evet hocam gayet net görünüyor 2k monitör deneyim ettiğim de oldu fakat aratmıyor gayet net renkleri vs güzel

Hocam dediğiniz monitörleri kullanmadığım için onların renklerinin nasıl olduğunu bilmiyorum fakat renkleri bana gayet net ve güzel geldi
bende ekran pikselli anlayamadım bu işi

Ekler

• 1000302976.webp
    1000302976.webp
    1.5 MB · Hit: 111
benim de bilgisayarım type c üzerinden destekliyor, kabloyu aldıktan sonra iyi deneyimin olursa bi mesaj atar mısın ben de almayı düşünüyorum ama çekiniyordum bi fark olmazsa 500 lira boşa gitmesin diye
Kabloyu almaktan vazgeçtim çünkü çarşıda gezdim type c to dp için kablo bulamadım ve internette de araştırdığım kablolarda ucuz olanlar hep bağlantıda arasıra kopma sıkıntısı yaratıyormuş. Bu yüzden alacaksam kaliteli bir şey almam gerekiyor ama onlar da en az 800 liradan başlıyor bence bi kabloya bu kadar para vermeye değmez. HDMI kablosuyla zaten sorun olmadan 200 hz alıyorum, overdrive ayarını da kullanabiliyorum. Dp olunca ekstra olarak sadece GSYNC açabilcem ama onun için de 800 lira vermem.

Arkadaşlar konu bayağı uzun bu üründe Işık sızması ve ölü piksel durumu nasıldır

Geri