Çözüldü✓ 1440p monitör önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
11000
Yakında 9070xt geçiş yapacağım ve mecburen monitörümü 1440p'ye yükselteceğim. Tercihen IPS olursa ve 27inç altı olursa mükemmel olur.

Son düzenleme:
Evet.

Bütçe yetiyorsa 4k al

Yanma konusundan baya rahatsız oldum ya neyse. IPS öneriniz var mıdır?

Alamam maalesef yüksek fps ve uzun ömür benim için çok önemli.
çok mu parlak kullanıyorsun monitörlerini

Yanmadan endişe etmene gerek yok. Ben de 2350 saat kullanılmış qd oled monitör var. Yanma belirtisi yok. Muhtemelen 5k+ saati rahatlıkla devirir.
8099.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G5 in parlaklığı limitli. Bir şey olmaz yani. HDR da bile zorunlu abl var qd oled panelde. Yani yüksek parlaklığa istese de ulaşamaz. Bu yüzden yanma konusunu dert etmesine gerek yok. TV gibi yüksek parlaklığa cıkan model pek yok. Woled falan cıkar anca.

Yanmadan endişe etmene gerek yok. Ben de 2350 saat kullanılmış qd oled monitör var. Yanma belirtisi yok. Muhtemelen 5k+ saati rahatlıkla devirir.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G5 in parlaklığı limitli. Bir şey olmaz yani. HDR da bile zorunlu abl var qd oled panelde. Yani yüksek parlaklığa istese de ulaşamaz. Bu yüzden yanma konusunu dert etmesine gerek yok. TV gibi yüksek parlaklığa cıkan model pek yok. Woled falan cıkar anca.
Sonuçta illa ki bir sonu var ama değil mi? Sanırım bu riskle hiç yaşayamam gibi :D

Sinerjiye bulaşmak istemiyorum hocam. Bunlar nasıldır?

Geri