KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,570
Bu ürünler neden bilmiyorum ama TR’de aşırı pahalı, fahiş fiyata satılıyor.JABBA kodunu girince 150 indirim veriyor 4850tlye aldim bugune kadar daha ucuz fiyat gormedim stan cok yer de yok bide wraith satiyor
![]()
Turzx 8.8" Akıllı Ekran
Bilgisayar Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...wraithesports.com
Kod JABBA
Videoda gordum
Wraith sadece 8.8leri degil diger boyutlari da getirmis onlara da bakin sanirim onlarda da indirim gecerli.
Lian li 8.8 yerine bunu aldim 7 8bin lira vermemek icin
Amerika’da vs. sistemi olanlar arasında yaygın aslında bildiğim kadarıyla. (Yani bazıları böyle kasa içi kullanıyor, bazıları da daha tablet/iPad boyutlarında monitörün altında dekorasyon olarak veya ikinci ekran gibi kullanıyorlar. Sonuçta çalışma mantığı falan aynı.)
LCD ekranlarda %40 gümrük vergisi var diye biliyorum, yanılmıyorsam. Yine de çok pahalı, fahiş fiyata geliyor bunlar. Çin’de falan çok daha ucuz.
Hatta Çin’den sadece LCD ekranı (görüntü giriş kartı LCD ekranla beraber geliyor zaten) alıp, 5–10 dolar ek masrafla çok daha ucuza getirenler var.
Bence alınmaz.
Son düzenleme: