Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

JABBA kodunu girince 150 indirim veriyor 4850tlye aldim bugune kadar daha ucuz fiyat gormedim stan cok yer de yok bide wraith satiyor

Kod JABBA
Videoda gordum

Wraith sadece 8.8leri degil diger boyutlari da getirmis onlara da bakin sanirim onlarda da indirim gecerli.
Lian li 8.8 yerine bunu aldim 7 8bin lira vermemek icin
Bu ürünler neden bilmiyorum ama TR’de aşırı pahalı, fahiş fiyata satılıyor.

Amerika’da vs. sistemi olanlar arasında yaygın aslında bildiğim kadarıyla. (Yani bazıları böyle kasa içi kullanıyor, bazıları da daha tablet/iPad boyutlarında monitörün altında dekorasyon olarak veya ikinci ekran gibi kullanıyorlar. Sonuçta çalışma mantığı falan aynı.)

LCD ekranlarda %40 gümrük vergisi var diye biliyorum, yanılmıyorsam. Yine de çok pahalı, fahiş fiyata geliyor bunlar. Çin’de falan çok daha ucuz.

Hatta Çin’den sadece LCD ekranı (görüntü giriş kartı LCD ekranla beraber geliyor zaten) alıp, 5–10 dolar ek masrafla çok daha ucuza getirenler var.

Bence alınmaz.

Son düzenleme:
Canım ülkem fırsatçı ******** siz dolu...

Bu cihazların TR'de fahiş fiyatla satılması inanılmaz. Çin'den 1800 TL'ye almak varken TR'den 5000 TL'ye almak zorunda kalıyosun. Canım ülkem.Alıntıyı görüntüle
O 1800TL ye satılan ürün Türkiye ye 3000TL den aşağı girmez ama evet 5000TL ye satmak fırsatçılık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürünler neden bilmiyorum ama TR’de aşırı pahalı, fahiş fiyata satılıyor.

Amerika’da vs. sistemi olanlar arasında yaygın aslında bildiğim kadarıyla. (Yani bazıları böyle kasa içi kullanıyor, bazıları da daha tablet/iPad boyutlarında monitörün altında dekorasyon olarak veya ikinci ekran gibi kullanıyorlar. Sonuçta çalışma mantığı falan aynı.)

LCD ekranlarda %40 gümrük vergisi var diye biliyorum, yanılmıyorsam. Yine de çok pahalı, fahiş fiyata geliyor bunlar. Çin’de falan çok daha ucuz.

Hatta Çin’den sadece LCD ekranı (görüntü giriş kartı LCD ekranla beraber geliyor zaten) alıp, 5–10 dolar ek masrafla çok daha ucuza getirenler var.

Bence alınmaz.
Monitörlerde bizim ülkemizde diğer ülkelere göre pahalı nedenini bilmiyorum ama

O 1800TL ye satılan ürün Türkiye ye 3000TL den aşağı girmez ama evet 5000TL ye satmak fırsatçılık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörlerde bizim ülkemizde diğer ülkelere göre pahalı nedenini bilmiyorum ama
Baska 2 3 yerde daha satiliyir isimlerini vermiyim biri 6 biri 7 biri8 oyle oyle artiyior hele lian li orijinallerini soylemiyorum

1080p 24 inch monitor fiyatina 8.8 inch ekran. yersen... Bişey oldukça semer vuran cok olur demisler.

5k paraya tablet alır kasanın içine korum oldu bitti.

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
6.5k ekranlı kasa satılıyor :D

Maalesef wrai bile bu fiyatla digerlerinden ucuz kaliyor
Bu arada sanirim gumruk vergisi onlar da oduyor olmali sonucta ithalatcilar
bunlar sen ben gibi 1-2 tane almıyor binlerce adet stok çekiyorlar ona göre de sana bana 1800 ise onlara daha uyguna satıyorlar toplu aldıkları için ona rağmen bu fahişlik yurt dışında 4000tl olan klavyeyi gaming gen tr 3700tlye satıyordu zamanında

Aliexpresten 1000Tl'ye mal etmiştim hala kullanıyorum :D Üstelik bendeki 2. monitör olarak kullanıyor yani aida64 veya wallpaper engine çalıştırabiliyorum. Ve ekran dokunmatik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri