Hocam ikisininde kablosuz modelimi yoksa kablolumuMerhabalar. HyperX cloud III mü daha iyi SS arctis nova 5 mi fiyati da goz onunde bulundurursak
Bütçe?
İkisini yazmışım demekki ikisini de alicak param var hangisi daha iyidirBütçe?
KablosuzHocam ikisininde kablosuz modelimi yoksa kablolumu
İkisini yazmışım demekki ikisini de alicak param var hangisi daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam oyun odaklimi yoksa farklı işler icinmiİkisini yazmışım demekki ikisini de alicak param var hangisi daha iyidir
Kablosuz
knk benim o kulaklığı kullanan bir arkadaşım vardı terleme yapıyormuş deri petten dolayı sen ne diyorsun bu konudaİkisi de iyi değil. Alacaksanız Cloud III S alın. Düz Cloud III'ten çok daha iyi bir kulaklık.
Ne demek ikiside iyi degilİkisi de iyi değil. Alacaksanız Cloud III S alın. Düz Cloud III'ten çok daha iyi bir kulaklık.
Oyun odaklı genelde fpsHocam oyun odaklimi yoksa farklı işler icinmi
Eğer oyun odakliysa bence cloud 3 oyunlarda beni asla üzmedi hatta onun sayesinde faceit 10 lvl oldum
knk benim o kulaklığı kullanan bir arkadaşım vardı terleme yapıyormuş deri petten dolayı sen ne diyorsun bu konuda
Ne demek ikiside iyi degil
O zaman direk cloud 3 alın s modeli ile arasındaki farkı bilmiyorum bende normal cloud 3 varNe demek ikiside iyi degil
Oyun odaklı genelde fps
O zaman direk cloud 3 alın s modeli ile arasındaki farkı bilmiyorum bende normal cloud 3 var
Bir fikrim yok elimdeki beni CS gibi oyunlarda yüksek elolara çıkardıIII S yenilenmiş ve iyileştirilmiş hali.