HyperX Cloud III vs SS Nova 5

Üsame Ak

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhabalar. HyperX cloud III mü daha iyi SS arctis nova 5 mi fiyati da goz onunde bulundurursak

Bütçe?

İkisini yazmışım demekki ikisini de alicak param var hangisi daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de iyi değil. Alacaksanız Cloud III S alın. Düz Cloud III'ten çok daha iyi bir kulaklık.

İkisini yazmışım demekki ikisini de alicak param var hangisi daha iyidir

Kablosuz
Hocam oyun odaklimi yoksa farklı işler icinmi

Eğer oyun odakliysa bence cloud 3 oyunlarda beni asla üzmedi hatta onun sayesinde faceit 10 lvl oldum

İkisi de iyi değil. Alacaksanız Cloud III S alın. Düz Cloud III'ten çok daha iyi bir kulaklık.
knk benim o kulaklığı kullanan bir arkadaşım vardı terleme yapıyormuş deri petten dolayı sen ne diyorsun bu konuda

razer black shark v2 hyperspeed nasıl

Ne demek ikiside iyi degil

Hocam oyun odaklimi yoksa farklı işler icinmi

Eğer oyun odakliysa bence cloud 3 oyunlarda beni asla üzmedi hatta onun sayesinde faceit 10 lvl oldum
Oyun odaklı genelde fps

knk benim o kulaklığı kullanan bir arkadaşım vardı terleme yapıyormuş deri petten dolayı sen ne diyorsun bu konuda

HyperX bedava Kumaş ped veriyor. Desteğe yazmanız lazım. Zaten deri ped terleme yapar. Bunu önleyemezsin.

Ne demek ikiside iyi degil

Cloud III S varken Cloud III alınmaz. III S yenilenmiş ve iyileştirilmiş hali. Steelseries ise şuan o fiyatı asla hak etmiyor.

could 3 s mi razer hyperspeed mi bende razer v2 x var kablolu bende almayı düşünüyorum razer var diye razera yöneliyorum hyper x nasıl bilmiyorum

Geri