🔥İndirim Dell Alienware AW2725D OLED 27 2560x1440 QHD 280HzSinerji 9 Taksit 28.899,00TL

GGbaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
Son düzenleme:
Aga ne bu zırtpırt hiç fiyat avantajı olmayan oled ürünleri paylaşıp duruyonuz. Napacaz bunları ucuz diye alıp gelenlerin fiyatını mı artıracaz, bırakın kalsın ya. Samsung 17 den sattığı oledi 27 den satıyor ama hala satılıyor, ona da indirim konusu açın bari

woled olması lazım onun qd oled değil.
bende qd oled de var woledde var qd nin pek avantajını göremedik ne hikmetse :geek:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi monitor o?

Samsung'un G6 LS27DG612SUXUF monitöründen iyi midir bu?
hemen hemen aynılar bende samsung var ama mat kaplama olduğundan önerilmiyor, ben memnunum ama küçük bir arızası var sırf o yüzden iade edip glossy geçesim var

Bence 30 k 2k oled monitör için pahalı bir fiyat, 10k daha koyup 4k oled monitör almak daha mantıklı geliyor bana.

Bence 30 k 2k oled monitör için pahalı bir fiyat, 10k daha koyup 4k oled monitör almak daha mantıklı geliyor bana.
4k performans öldürüyor 27" 4k ppi sebebiyle pek farkedilmiyor ayrıca 10k az fark değil bence

27 inch 4k için küçük hocam.

neredeyse oled tv parası yani

Ben bonuslarla beraber

Philips Evnia 27M2N6501L/00 Monitör

modelini 21 kya falan getirdim 2k oled gayet güzel geldi bana.

Arkadaşlar bu OLED konusu çok karmaşık geliyor bana, 27inç'e hangi monitör alınır gerçekten, 2k da kullanıcam.

4k performans öldürüyor 27" 4k ppi sebebiyle pek farkedilmiyor ayrıca 10k az fark değil bence
10 k az değil hocam ama 30 veren 40'da verebilir diye düşünüyorum 32 inch 4klarda var benzer fiyatta.
27 inch 4k için küçük hocam.
Hocam 32 incde var bin lira daha ucuz hatta.

neredeyse oled tv parası yani

Ben bonuslarla beraber

Philips Evnia 27M2N6501L/00 Monitör

modelini 21 kya falan getirdim 2k oled gayet güzel geldi bana.
21k'ya 2k oled değer bence de iyi fiyata getirmişiniz. Ama dediğim gibi kişisel fikrim olarak 30k'ya 2k oled bana pahalı geliyor biraz( oledler genel olarak pahalı düşmesi gerekiyor fiyatları bence).

Geri