9060xt kart ile slutter sorunu yaşadın mı?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne olur ne olmaz diye radyatörü yine dışarıda tutuyorum
Kart şu an test sistemimde ana sistem 2. fotoğrafın en solundaki kasa.
9060xt kart ile slutter sorunu yaşadın mı?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne olur ne olmaz diye radyatörü yine dışarıda tutuyorum
Kart şu an test sistemimde ana sistem 2. fotoğrafın en solundaki kasa.
Hayır.9060xt kart ile slutter sorunu yaşadın mı?
bende 9070xt aldım da coil whine çok kötü müydü pulse aldım bende.Arkadaşa attığım videodan fotoğraf çıkarttım az da olsa atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır.
Hayır çok kötü değildi. Hayırlı olsun.bende 9070xt aldım da coil whine çok kötü müydü pulse aldım bende.
hayırlı olsun kral kafadan 50k cepteTekrar detaylı baktım kutu ciddi anlamda yırtık arka tarafı ve çizilmiş biraz dış kutusu nasıl oldu bilmiyorum. Onunda dışında 2 saat Furmark yaptım sorun çıkmadı 61 gördü max derece, kartta hafif de CW var kulağı dayayınca net duyuluyor yakınına girilmedikçe de duyulması imkansız. Kartın kendisinde radyatörde çizik de görmedim kozmetik olarak bırakın büyük kusuru ufak kusur bile yok. Bir de aksesuarları bile açılmamış tam şekilde duruyor, keycaps soran arkadaş vardı o çıkmadı ve bu modelde çıkmıyormuş sanırım.
Son olarak seri numarası ile sorguladığımda 2028 Mayıs ayında garantisi bitiyor bu da neredeyse 2 yıl yapar ki Asus ürünlerde garanti 3 yıldır. Benim tahminim bu ürüne kabul edilebilir yazmalarının başlıca 2 sebebi var: 1.si kutuda harbiden baya derin yırtıklar var ön değil ama arka tarafında. 2.si de garantisi neredeyse 2 yıl kalmış muhtemelen 2-3 farklı kişi bu ürünü alıp 20 veya 25. günde iade etti en az 2 kere iade dönmüştür diye düşünüyorum.
Yarın daha net şekilde yazıcam testleri tam bitirip emin olmak istiyorum.
Eyvallah da bu kartı kullanırım ben bir süre, 9070 XT nitro kullanıyordum mecbur elden çıkartıcam.hayırlı olsun kral kafadan 50k cepte
satılabilir bence 150-160 civarına hazır fiyatlar artmışken 4k oyun takıntın yoksa 9070xt gayet de yeterliEyvallah da bu kartı kullanırım ben bir süre, 9070 XT nitro kullanıyordum mecbur elden çıkartıcam.
coil wine oyunda belli olur furmarkta değilHayır çok kötü değildi. Hayırlı olsun.
4k oled monitörüm vardı zaten G80SD Samsung, 9070 XT ile oynuyordum.satılabilir bence 150-160 civarına hazır fiyatlar artmışken 4k oyun takıntın yoksa 9070xt gayet de yeterli
sağol sanada hayırlı olsun iyi fiyata almışsın.Hayır çok kötü değildi. Hayırlı olsun.
ak git o zaman kral 5090la keyifli oyunlar4k oled monitörüm vardı zaten G80SD Samsung, 9070 XT ile oynuyordum.
5090, işlemcideki stok fanı görünce ben nereye düştüm demiş midir acaba?Arkadaşa attığım videodan fotoğraf çıkarttım az da olsa atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayır.
Hocam makine ateş ediyor ya. Hayırlısı olsun. İnşallah bir sorun çıkmaz ama kozmetik olarak çok iyi duruyor zaten. Güle güle kullan, güncellemeleri bekliyoruzArkadaşa attığım videodan fotoğraf çıkarttım az da olsa atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayır.