eyvallah hocam sag olun.Huawi ya da xiomi gibi markalara yönelmiyorum o zamanhttps://www.trendyol.com/samsung/ga...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme hocam öğrenciysen trendyolda %5 indirim yapıyor.
bütçe çıkarsa bunu tavsiye ederim işlemcisi çok iyi fiyatına göreAklımda s10fe var ama tam emin değilim bu fiyata daha iyi bir secenek var mı sizce?
bence de samsung'tan şaşmamak lazım.eyvallah hocam sag olun.Huawi ya da xiomi gibi markalara yönelmiyorum o zaman
Kuponla 20.280 geliyor iyi fiyat bence.bütçe çıkarsa bunu tavsiye ederim işlemcisi çok iyi fiyatına göre
Fiyatına göre donanımı çok iyi. Yeni ürün olduğu için kullanıcı değerlendirmesi yok. Yurt dışı incelemelerine bakmak lazım.lenovo bilmiyorum ya pek icime sinmedi gibi
İşlemcisinin iki çekirdeğinin eksik olduğunu farketmiş miydiniz?bütçe çıkarsa bunu tavsiye ederim işlemcisi çok iyi fiyatına göre
Fark etmemiştim siz diyene kadar yinede s10fden ve ipad a16daha güçlüdür diye tahmin ediyorum. Vaktim olunca detaylı araştıracağım.Fiyatına göre donanımı çok iyi. Yeni ürün olduğu için kullanıcı değerlendirmesi yok. Yurt dışı incelemelerine bakmak lazım.
Eksi olarak parmak izi yok. Türkiyeye yeni geldiği için şimdilik kılıf bulunmuyor. İşlemcisi de 6 çekirdekli ama yine de fiyatına göre çok güçlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemcisinin iki çekirdeğinin eksik olduğunu farketmiş miydiniz?
Bir ara hesaplamıştım. Normal 8 çekirdekli 8 gen 3 modelinden çoklu çekirdek performansı yaklaşık %17 daha düşük. 6 çekirdekle bile rakiplerinden epey güçlü.Fark etmemiştim siz diyene kadar yinede s10fden ve ipad a16daha güçlüdür diye tahmin ediyorum. Vaktim olunca detaylı araştıracağım.