Afacan Dennis
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
al sata gelecek bi model varmı dostlar
Ekran kartının üstünde marka olmasa rampage üretmiş derimGariban babası Vatan bilgisayar yaptı gene yapacağını.
Aynen hocam. İlk gördüğümde ben de aynısını demiştim.Ekran kartının üstünde marka olmasa rampage üretmiş derim
Çalıştırdı mı çalıştırdı bi süre, ona bakarak yazdımO fabrika cıkıslı degil adamlar custom hallen ediyorlar onada gpu dayanmadı zaten 0 derece calısmasına ragmen bildigin catladı işlemci
dostum senin sipariş onaylandı mı?Hocam oc için 3-4 bin fazladan ödeme. Bir fark yok aralarında kendinde oc yapabilirsin basitce.
onaylandı. sen naptın zotac olanı mı aldındostum senin sipariş onaylandı mı?
ben aldım da onaylanmadı. 5080 mi aldınonaylandı. sen naptın zotac olanı mı aldın
5080 aldım hocam.ben aldım da onaylanmadı. 5080 mi aldın
Param olsada ben alsammm (!)RTX 5080 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
RTX 5080 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
RTX 5090 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
RTX 5090 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
Tepe modellerde dahi iyi fiyatlar var
Benim de dikkatimi çekti garip bir durumBenim anlamadığım zotac 5080 oc modeli neden düz modelden çok daha ucuz
Tahminimce O.C olanın stoğu daha eski girişli , diğeri ise sonradan geldiği için fiyatı daha yüksek.Benim anlamadığım zotac 5080 oc modeli neden düz modelden çok daha ucuz