Soluk Mavi Nokta
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Evet ara ara bakıyordum 40 küsür monitör vardı hep.40 kusur monitor mu ?
Evet ara ara bakıyordum 40 küsür monitör vardı hep.40 kusur monitor mu ?
Bugün 2k rampage monitör gelmiş 4.200'e gördün mü hocam yine kaçırdım ben herzamanki gibi.Evet ara ara bakıyordum 40 küsür monitör vardı hep.
Yok hocam görmedimBugün 2k rampage monitör gelmiş 4.200'e gördün mü hocam yine kaçırdım ben herzamanki gibi.
Hangi monitör düşüyor o fiyatagene gelmiş 4.2k ya rampage 2k monitor
Hangi monitör düşüyor o fiyata
O boru ne ya duşman g...Ana sisteme de taktım kartı da çok yordu o yüzden kablolama iyi olmadı sonra ilgilenicem onla artık, neyse ki en ufak bir sorun yok 2 saat Cyberpunk oynadım 4K her şey ultra ve RT açık o da ultrada dümdüz 60 fps alıyorum ortalama DLSS ve FG olmadan. Şu ana kadar gördüğüm 2 negatif taraf var: 1.si kartın garantisi 2 yıl kaldı neredeyse, 2.si de biraz CW var ama benim kafaya takacağım şeyler değil. Zamanla işlemci ve anakartı da değişicem şu an Ryzen 5 7600 ve B650M-R var.
Sonuç olarak bütün testleri yaptım uzun uzun oyun da oynadım tamamıyla sorunsuz güzel ticaret oldu benim adıma, ciddi kozmetik hasar var denilen yeri de aradım ama bulamadım.
Alıntıyı görüntüle
denk gelirse uyandırır mısın hocam 2 tane laızm bundan denk gelirsegene gelmiş 4.2k ya rampage 2k monitor
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Max çip, 14 çekirdekli CPU ve 32 çekirdekli GPU’ya sahip: 14.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 36 GB Birleşik Bellek, 1TB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Max çip, 14 çekirdekli CPU ve 32 çekirdekli GPU’ya sahip: 14.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 36 GB Birleşik Bellek, 1TB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
almayı başarabilen varmı acaba
satılmış o birinin sepetindeApple MacBook Pro Laptop, M4 Max çip, 14 çekirdekli CPU ve 32 çekirdekli GPU’ya sahip: 14.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 36 GB Birleşik Bellek, 1TB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Max çip, 14 çekirdekli CPU ve 32 çekirdekli GPU’ya sahip: 14.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 36 GB Birleşik Bellek, 1TB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
almayı başarabilen varmı acaba