Servise gönderdiğim kulaklığa iadeye uygundur dediler ama trendyol iade yapmadı

Reaksiyon skoru
4
Kulaklığımı anc modu kendi kendine değişiyor diye servise gönderdim 09.02.2026 tarihinde servise ulaştı 1-2 gün sonra iadeye uygundur raporu verdiler Trendyolla iletişime geçmemi söylediler. 1 hafta sonra onlarla iletişime geçtim ve iade talebim ancak dün sonuçlandı yani yaklaşık 15 günde. Trendyol bana ürünü servisten alıp onlara göndermem gerektiğini söyledi. Servis ise ürünü geri talep ettiğim taktirde iadenin iptal olacağını söyledi ne yapmalıyım?

Kulaklığımı anc modu kendi kendine değişiyor diye servise gönderdim 09.02.2026 tarihinde servise ulaştı 1-2 gün sonra iadeye uygundur raporu verdiler Trendyolla iletişime geçmemi söylediler. 1 hafta sonra onlarla iletişime geçtim ve iade talebim ancak dün sonuçlandı yani yaklaşık 15 günde. Trendyol bana ürünü servisten alıp onlara göndermem gerektiğini söyledi. Servis ise ürünü geri talep ettiğim taktirde iadenin iptal olacağını söyledi ne yapmalıyım?
Kulaklık hijyen ürünü olduğu için iade almıyor bazı satıcılar.
Servise gönderin eğer bozuk olduğu kanitlanirsa iade raporu çıkar.
Trendyola raporu gönderin iadeniz yapılır.

Satıcı Trendyol resmi mağazası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık hijyen ürünü olduğu için iade almıyor bazı satıcılar.
Servise gönderin eğer bozuk olduğu kanitlanirsa iade raporu çıkar.
Trendyola raporu gönderin iadeniz yapılır.
İade raporu çıktı zaten yukarıda da belirttim ama Trendyol asistanda bana servisten alıp onlara iade etmem gerektiğini söylediler servis ise tam tersi ürünün onlarda kalması gerektiğini söyledi. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.

Satıcı Trendyol resmi mağazası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade raporu çıktı zaten yukarıda da belirttim ama Trendyol asistanda bana servisten alıp onlara iade etmem gerektiğini söylediler servis ise tam tersi ürünün onlarda kalması gerektiğini söyledi. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
Eğer servis ürünü vermiyorsa, size verdikleri belgenin üzerinde "Bu belge ile satıcıdan bedel iadesi alabilirsiniz" ibaresi yer alır. Satıcı bu belgeyi aldığında, markadan (örneğin Apple, Samsung, JBL vb.) kendi zararını tazmin eder. Ürünün satıcıya gitmesine gerek kalmaz çünkü ürün zaten markanın yetkili servisi tarafından "hurdaya" ayrılmıştır.

dedi yapay zekamız hiç karşılaşmadım daha önce

Eğer servis ürünü vermiyorsa, size verdikleri belgenin üzerinde "Bu belge ile satıcıdan bedel iadesi alabilirsiniz" ibaresi yer alır. Satıcı bu belgeyi aldığında, markadan (örneğin Apple, Samsung, JBL vb.) kendi zararını tazmin eder. Ürünün satıcıya gitmesine gerek kalmaz çünkü ürün zaten markanın yetkili servisi tarafından "hurdaya" ayrılmıştır.

dedi yapay zekamız hiç karşılaşmadım daha önce
Belgenin üzerinde satıcıdan bedel iadesi alabilirsiniz yazmıyor sadece iadeye uygundur yazıyor.

Değişim Onay Formu (DOF) na ihtiyacın var.
Servis bu formu sana veriyorsa ürünü trendyola göndermene gerek yok diye biliyorum.

Aynı durumu bu ara Amazon'da yaşıyorum.

A
Anc modunun kendi kendine degisme sıklığı nedir benzer bir problem yaşıyorum servise göndersem değişim gelir mi acaba diye düşünüyordum

Satıcı Amazon olduğu halde iade de zorluk mu çıkarıyor?
1 yıldan fazladır bende kablolu Jbl kulaklık.
Amazon DOF istedi. Israr ettim iade kaydı açamadıklarını belgenin zorunlu olduğınu ve ilgili teknik servisten olumlu veya olumsuz o belgeyi almam gerektiğini söyledi.
Firmaya gönderdim, değişim kararı çıkmış yenisini göndereceklerini söylediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,536
Üyeler
190,056
Son üye
gargamel3335
Geri