Peter B. Parker
80+
- Reaksiyon skoru
- 214
büyük ekran ve klavyeli iphone 16
Bi de terminali varbüyük ekran ve klavyeli iphone 16
4 yıl önce diyor hocam windows 10da 8gb ram yetiyordu mesela esas şuandaki performansı önemli iphone 16e bile 8gb ramle geliyor 4 yıl önce iphone ne kadar ramle geliyordu bir bakınGünlük işlerde yeter lol bile açar
M1 (iPad) vs A18 Pro: tests and benchmarks
We put Apple M1 (iPad) against A18 Pro to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
Apple silicon sayacaklar mı şimdi bu A18 Pro çipi acaba? Mantıken M1 den güçlü ama çoğu uygulamada M çip gerekir ibaresi var adı M değil diye dışlanabilirBi de terminali var
çok da farklı işlemciler değil aynısı snapdragonda da varApple silicon sayacaklar mı şimdi bu A18 Pro çipi acaba? Mantıken M1 den güçlü ama çoğu uygulamada M çip gerekir ibaresi var adı M değil diye dışlanabilir![]()
Yani MacBook Pro M4 öğrenci fiyatı 45K iken başka satıcılarda 40K ya kadar düşmüştü bence bu da 32K da en az 27-28K bandına düşer ama 25K ya kadar zor gibi artık.32k fiyatıyla konuşucak olursam
M2 macbook al geç abi
Daha da ucuzlarsa 25k civarında düşünülebilir cihaz
İnternette gezip takılmalık cihaz olmuş 8gb ram ile birlikte ağır işlere oyunlara hiç yönelinmez (minecraft stardew valley gibi oyunları oynarsınız yine)
Aynı mimari zaten. A18 Pro = daha az çekirdekli M4 oluyor. Ama yine de o muameleyi çekerlerse şaşırmam.çok da farklı işlemciler değil aynısı snapdragonda da var
snapdragon 8 elite telefon işlemcisi snapdragon x elite ise laptop işlemcisi bazı farklar var ama çok benzer işlemciler
4 yıl önce diyor hocam windows 10da 8gb ram yetiyordu mesela esas şuandaki performansı önemli iphone 16e bile 8gb ramle geliyor 4 yıl önce iphone ne kadar ramle geliyordu bir bakın
Bu MacBook’ların en güçlüsü bile iyi oyun oynatmıyor ki oradan değerlendirmek baştan hatalı zaten.En güncel bu testi bulabildim
Sanmıyorum mimari aynı multithread skorlarında farklılık olur amaApple silicon sayacaklar mı şimdi bu A18 Pro çipi acaba? Mantıken M1 den güçlü ama çoğu uygulamada M çip gerekir ibaresi var adı M değil diye dışlanabilir![]()
pilde cyberpunk 2077 oynuyorum m4 air base modelde (8-gpu olan)Bu MacBook’ların en güçlüsü bile iyi oyun oynatmıyor ki oradan değerlendirmek baştan hatalı zaten.
Cihazda ne yapacaksınıziPad Air 3. Nesil cihazım epey eskidi ve yavaşladı. Yerine alternatif olarak düz iPad alsam tatmin etmeyecek, Air saçma bir fiyatta, Pro ise ekranıyla beni etkilese de fiyatı gereksiz yüksek. M2 Macbook Air mi alsam derken bir de bu geldi.
Masaüstü bilgisayarım, PS5’im ve iPhone 17’im var. Air 3 yerine ne önerirsiniz
Dizi, film vs. günlük kullanım. Ayın yarısını bilgisayarımın bulunduğu evden uzakta geçiriyorum, oyun harici işlerim için de kullanacağım.Sanmıyorum mimari aynı multithread skorlarında farklılık olur ama
a18 pro 6 çekirdek 6 thread sadece
m1/m2/m3 8 çekirdek
m4 10 çekirdek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pilde cyberpunk 2077 oynuyorum m4 air base modelde (8-gpu olan)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazda ne yapacaksınız
O iptal oldu sanırım A16 olana zam yapıp bitirdiler olayı…İpad 12. Nesil olarak gelmicek mi başka ürün kalmadı mı ?