🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Mouse Amazon ve İncehesap üzerinde bu fiyattan satılmakta. Amazon’da taksit avantajlı kart sayısı daha fazla. Bu sebepten Amazon’dan almanızı tavsiye ederim. ASUS’un devam etmekte olan oyun kampanyası sayesinde bu ürünle beraber Resident Evil Requiem oyununa da sahip olabiliyorsunuz. Oyun neredeyse mouse fiyatında zaten :). Amazon üzerinde kuponlarınız varsa biraz daha uyguna alma şansınız da var. İlgili linkleri aşağıda paylaşıyorum...

Not: Arkadaşlar, Amazon üzerindeki satıcı da İncehesap. Oyun kodunu talep ederken bu bir sıkıntı yaratmayacaktır buyuk ihtimalle. Benim kafam rahat etmez, garanti olsun diyorsanız İncehesap üzerinden alın lütfen. İki link de var aşağıda. Ben ekstra Amazon indirim kodu sahibi olduğum için ve kredi kartıma taksit avantajı olduğu için Amazon’dan aldım.

O öyle işlemiyor tam. İncehesap satıcılı pazaramadan MSI B650 Tomahawk almıştım, 20 dolar steam kodu vardı. Promosyonda İncehesap vardı ancak pazarama yoktu. Kodu alabilmem için kestikleri faturada İncehesap yazabilirler mi dedim yardımcı olamadılar. Burada da amazondan aldığınız için kuvvetli muhtemel yardımcı olamayacaklardır.

İçinden dongle hiç çıkmıyor mu kablosuz bağlamak için?

Edit: Varmış.

Alıntıyı görüntüle
kablosuz alıcı o 8k dongle ı değil

amazonda 1400 liraydı vizyon bilgisayar satıyordu o da bitmiş yeni fiyat 1636 lira

O öyle işlemiyor tam. İncehesap satıcılı pazaramadan MSI B650 Tomahawk almıştım, 20 dolar steam kodu vardı. Promosyonda İncehesap vardı ancak pazarama yoktu. Kodu alabilmem için kestikleri faturada İncehesap yazabilirler mi dedim yardımcı olamadılar. Burada da amazondan aldığınız için kuvvetli muhtemel yardımcı olamayacaklardır.
hocam faturayı incehesap kesmeyecek mi acaba? asus kodlarını globalden kendisi veriyor. aracılar ile kod dağıtımı yapmıyor. incehesap faturası ile kolaylıkla alınabilir bence ama aksi ise lütfen detaylı yazar mısınız? konu da kafası rahat etmek isteyen incehesapdan alsin diye ekstra belirtmistim ama amazonla alakali butun kisimlari da silebilirim eger boyle ise.

Bana mouse lazımdı epeydir, resident evil de alacaktım, bu kampanya güzel denk geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. 8k falan derdim yok, hafif olsun 3-4 sene götürsün yeter.

hocam faturayı incehesap kesmeyecek mi acaba? asus kodlarını globalden kendisi veriyor. aracılar ile kod dağıtımı yapmıyor. incehesap faturası ile kolaylıkla alınabilir bence ama aksi ise lütfen detaylı yazar mısınız? konu da kafası rahat etmek isteyen incehesapdan alsin diye ekstra belirtmistim ama amazonla alakali butun kisimlari da silebilirim eger boyle ise.
Yani hocam ben promosyonda İncehesap olmasına rağmen kendilerinden amazon üzerinden aldım diye 20 dolarlık steam kodumu alamadım. Bu mouseyi yarın ben de almayı düşünüyorum kapalı kutu satarım oyun çok güzel fiyata gelir ama maximum kartla incehesap üzerinden alacağım.

Oyunu alıcak kişiler için iyi fırsat bence 2.286 TL oyun 1000 TL mouse desen yine iyi

Yani hocam ben promosyonda İncehesap olmasına rağmen kendilerinden amazon üzerinden aldım diye 20 dolarlık steam kodumu alamadım. Bu mouseyi yarın ben de almayı düşünüyorum kapalı kutu satarım oyun çok güzel fiyata gelir ama maximum kartla incehesap üzerinden alacağım.
hocam burada araci kurum yok aslinda diger kampanyalarda ki gibi. oyun kodunu direkt asus global kendisi veriyor. incehesap faturasi ile sorunsuz alinabilir bence. ama kafa karisikligini onlemek adina ana mesaji guncelledim ve amazona dair herhangi bir sey birakmadim.

amazondan alan arkadaslar kafasinin rahat etmesini istiyorsa siparislerini iptal edip incehesap uzerinden alsinlar lutfen.

Amazon üzerinden farklı firmalardan ürün satın alınca direk o firmanın kestiği fatura geliyor, ben de sorun olacağını sanmıyorum. Amazonun en güzel yanı garanti bankasında 4 bin üzeri 400 lira bonus ve eticaret kampanyası ile de 150 toplam 550 bonus veriyor. Çok daha uygula geliyor mouse.

hocam burada araci kurum yok aslinda diger kampanyalarda ki gibi. oyun kodunu direkt asus global kendisi veriyor. incehesap faturasi ile sorunsuz alinabilir bence. ama kafa karisikligini onlemek adina ana mesaji guncelledim ve amazona dair herhangi bir sey birakmadim.

amazondan alan arkadaslar kafasinin rahat etmesini istiyorsa siparislerini iptal edip incehesap uzerinden alsinlar lutfen.
Hocam bu olayı 2025 ocakta yaşamışım benim yaşadığım olay şu şekildeymiş. Ürünü pazaramadan aldım ancak satıcı incehesap olduğu için faturada incehesap yazıyor o konuda sıkıntı yok. MSI kampanya koşulu olarak benden İncehesapta ürüne yorum yapmamı istemiş ancak pazaramada aldığım için incehesaba yorum atamamışım. Faturamı atıp gönderdiğim yorumu paylaşabilirler mi diye yardım istemişim o konuda yardımcı olamamışlar. Faturada incehesap yazıyormuş yani o yüzden bu ürünle alakalı sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

resident evil alacak olsam mouseyi alırım kapalı kutu 0 dan satarım oyun beleşe gelmiş gibi bir şey olur neredeyse.

Hocam bu olayı 2025 ocakta yaşamışım benim yaşadığım olay şu şekildeymiş. Ürünü pazaramadan aldım ancak satıcı incehesap olduğu için faturada incehesap yazıyor o konuda sıkıntı yok. MSI kampanya koşulu olarak benden İncehesapta ürüne yorum yapmamı istemiş ancak pazaramada aldığım için incehesaba yorum atamamışım. Faturamı atıp gönderdiğim yorumu paylaşabilirler mi diye yardım istemişim o konuda yardımcı olamamışlar. Faturada incehesap yazıyormuş yani o yüzden bu ürünle alakalı sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
anladim hocam. ben amazon uzerinden kendilerine bu konuyu sordum. bir cevap gelirse paylasicam burada. garanti olmasi adina da konuya dair ilk mesaji guncelledim. garanti bir cevap alirsam eklerim yine ama simdilik boyle olmasi daha iyi sanirim.

Mouse İncehesap üzerinde bu fiyattan satılmakta. ASUS’un devam etmekte olan oyun kampanyası sayesinde bu ürünle beraber Resident Evil Requiem oyununa da sahip olabiliyorsunuz. Oyun neredeyse mouse fiyatında zaten :).

NOT: Arkadaşlar, Amazon konusu netleşmediği için kafa karışıklığı yaratmamak adına o linki kaldırdım. Ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama risk almak istemeyenler olabilir. Süreci garantiye almak adına lütfen alışverişinizi İncehesap üzerinden yapmaya çalışın. Amazon üzerinden alan arkadaşlar; eğer kafanızın rahat etmesini istiyorsanız siparişinizi iptal edip İncehesap üzerinden alin lutfen.

Bunu alsam oyunu alabiliyommu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye
dumano7
Geri