CS2 İçin Monitör Seçimi: AW2525HM vs Legion 25 10

hayırlı olsun hocam. e sporcu değilsen fazlasıyla tatmin edecektir. eski modellerine göre malzeme kalitesi de ciddi miktarda daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fps oynamayacaksan sistemine göre 2k ya da 4k monitör almalısın
İlk başta öyle bir amacım var ilerde hikayeli düşünüyorum

Dell parlaklık ve panel olarak daha iyi. Ben olsam dell alırdım.

monitör gelmiş işteyim eve gittiğimde denicem

@Tayfunns monitörün bi kusuru var mı yok mu anlamam için test etmem gerekenler ne

Son düzenleme:
@Tayfunns hocam monitör geldi şuan direkt geldiği ayarlarla kullanıyorum ama ekranın rengi karanlık sarımtırak gibi bunu nası daha aydınlık düz bi renge çevirebilirim hangi ayarı değiştirmem lazım @burakistaken senin yaptığın bi renk ayarı var mı monitörde

Ekler

• 640173802_954962767103511_7204213305732263311_n.webp
    640173802_954962767103511_7204213305732263311_n.webp
    33.1 KB · Hit: 47

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-04 222529.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-04 222529.webp
    10.8 KB · Hit: 52
monitör menüsünde yanlış hatırlamıyosam brightness %75'teydi parlaklık %100 gözüküyo ama değiştirilmiyo
parlaklık fullken normal gibide o köşelerdeki sarımsı şeyleri anlayamadım. ayrıca parlaklık nasıl değiştirilmiyor hocam

Bana da biraz fazla geldi. İade edip yenisini al bence. Müşteri hizmetleri ile değişimi konuş
monitörün yazılımı parlaklık ayarını değiştirmeme izin vermiyo fps1 modunda hdr ve mprt kapalı parlaklık %100 gözüküyo ama %100'den aşağı çekmeye çalışsam bile değiştirtmiyo @burakistaken parlaklık %100'de olsa bile ışık sızması fazla dimi

parlaklık fullken normal gibide o köşelerdeki sarımsı şeyleri anlayamadım. ayrıca parlaklık nasıl değiştirilmiyor hocam
bilmiyorum hdr ve mprt kapalı mod olarakta fps1 modunda monitör parlaklığı değiştirmek için belki custom colora almak falan gerekiyodur belki de bu monitör parlaklığını değiştirebilsem bile %100'den aşağı çekince baya soluk bi renk olabilir

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-04 222529.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-04 222529.webp
    10.8 KB · Hit: 48
monitörün yazılımı parlaklık ayarını değiştirmeme izin vermiyo fps1 modunda hdr ve mprt kapalı parlaklık %100 gözüküyo ama %100'den aşağı çekmeye çalışsam bile değiştirtmiyo @burakistaken parlaklık %100'de olsa bile ışık sızması fazla dimi

bilmiyorum hdr ve mprt kapalı mod olarakta fps1 modunda monitör parlaklığı değiştirmek için belki custom colora almak falan gerekiyodur belki de bu monitör parlaklığını değiştirebilsem bile %100'den aşağı çekince baya soluk bi renk olabilir
hocam dcr ve hdr kapalıyken dener misin parlaklığı değiştirmeyi. ayrıyeten yukarı taraflara ips glow desek bile aşağıda net gözüken ışık sızması var. her türlü yerinizde olsam iade edip yenisini alırım

hocam dcr ve hdr kapalıyken dener misin parlaklığı değiştirmeyi. ayrıyeten yukarı taraflara ips glow desek bile aşağıda net gözüken ışık sızması var. her türlü yerinizde olsam iade edip yenisini alırım

image.webp

Bende durum böyle. Parlaklık da fulde

Alıntıyı görüntüle

Bende durum böyle. Parlaklık da fulde
sisince monitörün üst orta kısmında var sanki ama benim monitördeki kadar fazla değil gibi 16 pro ile çektim ondan kaynaklı da fazla çıkmış olabilir mi odamdaki tek ışık monitördeki ışık

sisince monitörün üst orta kısmında var sanki ama benim monitördeki kadar fazla değil gibi 16 pro ile çektim ondan kaynaklı da fazla çıkmış olabilir mi odamdaki tek ışık monitördeki ışık
hocam olabilir zaten fotodaki yanıltıcı olur diye ben de çekip attım. ama altta sanki var gibi. belki de ben yanlış anladım. birkaç arkadaş da doğrulasa iyi olur

Geri