fiyat güzel tek slot 32gb ram zaten değerli 7k o desen 5 ya geliyor işlemci anakartneden hocam bu arada 12.000 tl ye düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga peki dediğim 32 ram olayı sıkıntı mı
fiyat güzel tek slot 32gb ram zaten değerli 7k o desen 5 ya geliyor işlemci anakartneden hocam bu arada 12.000 tl ye düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga peki dediğim 32 ram olayı sıkıntı mı
Tek 32 olmaz ddr4 de hem çift kanal hemde MHz çok önemli performans da
Şimdi şöyle ram cl18 3600 mhz 32 gb benim ramlerim 8x2 16 gb cl 16 2600 mhz 16 ram kendi işlemcim ve anakartımı başka bir pc yapıcam kardeşime o yüzden ramsiz istemedim fiyatı ama tek slot olması kafamı yoruyor boşa almış gibi olmayayımÇift kanal taksan daha iyi olur 32+16 da gereksiz olur bilemedim . Ramsiz fiyat alırsanız bir de iyi olabilir
boşa almış olursun perdormans kaybın olur tek de kit olmalı en kötü paran olursa aynı 32 gb tek bulman lazım oda çok zorŞimdi şöyle ram cl18 3600 mhz 32 gb benim ramlerim 8x2 16 gb cl 16 2600 mhz 16 ram kendi işlemcim ve anakartımı başka bir pc yapıcam kardeşime o yüzden ramsiz istemedim fiyatı ama tek slot olması kafamı yoruyor boşa almış gibi olmayayım
aga durumu çözdüm adamla konuştum ram olarak 2x16 olucak fiyat aynı şimdi tek sorun kaldı benim ekran kartı rx5500 xt darboğaz yapıcak onu nasıl halledicem ileride ekran kartı alırım 2 aya felan da o sırada zarar gelir mi sisteme diye düşünüyorum.boşa almış olursun perdormans kaybın olur tek de kit olmalı en kötü paran olursa aynı 32 gb tek bulman lazım oda çok zor
5500xt ile idare edilen kısa süre çok üzmez gibiaga durumu çözdüm adamla konuştum ram olarak 2x16 olucak fiyat aynı şimdi tek sorun kaldı benim ekran kartı rx5500 xt darboğaz yapıcak onu nasıl halledicem ileride ekran kartı alırım 2 aya felan da o sırada zarar gelir mi sisteme diye düşünüyorum.