ÜLKEDE Kİ 2.EL SİSTEM FİYAT SAÇMALIĞI

Birde @Abdullah Hacıgül Bizler için 2.El Videoları çekiyor iyi hoş çok güzel ama bunu hemen Fırsata çeviren Şahıslar Fiyatı şişirdikce şişiriyor yakında 2. El sistem videolarını çok az görmeye başlayacağız gibi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx 6600 sistem + monitoru 24'e veriyom la bunlar ne böyle
Hocam sizin sistem bunların yanında Çerez gibi kalıyor Resmen

Ortada can sıkacak bir durum yok, herifin kendi malı isterse 300.000 tl yazsın. Satılmayacağı için eninde sonunda o fiyatı aşağı çekecek. Çekmiyorsa da kendi bilir düzgün fiyata 2. el ürün satan insanlar da var gider oradan alırız alacaksak. Serbest piyasanın güzelliği bu değil mi?

Öyle ilanlar gördüm ki şaşırmıyorum artık. R5 2600 ve rx470 e 30k isteyeni bile gördüm. Bunlar harbi iyi değil haklıymış gibi kavga ediyorlar birde

Ölücüler yazmasın demiş üstüne konu açmışsınız ayp ediyorsunuz manevi değerinide fiyata yansıtmış olabilir

Öyle ilanlar gördüm ki şaşırmıyorum artık. R5 2600 ve rx470 e 30k isteyeni bile gördüm. Bunlar harbi iyi değil haklıymış gibi kavga ediyorlar birde
ÖLÜCÜLER YAZMASIN bu daha çok kopartıyor insanı

Ortada can sıkacak bir durum yok, herifin kendi malı isterse 300.000 tl yazsın. Satılmayacağı için eninde sonunda o fiyatı aşağı çekecek. Çekmiyorsa da kendi bilir düzgün fiyata 2. el ürün satan insanlar da var gider oradan alırız alacaksak. Serbest piyasanın güzelliği bu değil mi?
Değil Hocam birisi ürün satmak istese fiyat araştırması yapıyor bu buna şu fiyatı yazmış bende şu fiyatı yazayım mantığı oluyor. Bu da Piyasayı Allak bullak ediyor

Değil Hocam birisi ürün satmak istese fiyat araştırması yapıyor bu buna şu fiyatı yazmış bende şu fiyatı yazayım mantığı oluyor. Bu da Piyasayı Allak bullak ediyor
Nasıl allak bullak edecek ederini biliyorsun almazsan fiyat düşürmek zorundalar? ryzen 5 3600 rtx 3060 sistemimi 20 binden ilanda tuttum şubat ayı boyunca 1 allahın kulu mesaj bile atmadı, fiyat düşürecektim biraz daha, sonra vazgeçip komşumun oğluna hediye ettim, demek istediğim bi mal bi fiyattan gitmezse satan kişi seve seve o malın fiyatını düşürmek zorunda.

Bahsi geçen Kart 10 senelik bir kart ve sanırım artık Güncelleme dahi almıyor Bu fiyatda Olması şaşırtıyor

20-22 gene iyi birisi 28k istemişti
Okey de Ryzen 5 5600 + 16GB ram zaten şuan 8-8,5K ediyor. 1070 de 10 senelik olsa da (daha güncellemesi kesilmedi diye biliyorum ama bu sene keserler) 1080P ultra için iş gören bir kart. 22'ye monitör, klavye, mouse dahil bir sistemde 1070 gayet güzel kart. R5 5600 ekran kartsız sistemler 13-15K bandında zaten

sarı site hep böyleydi 10 paylaşılan üründen 6-7 tanesi hep piyasanın üstünde konuyor. Geçen bir araba favorilere ekledim adam 1-2 hafta da 600 den 755 civarına sürekli arttırdı sanırsın piyasa da araba kalmadı
bugün u245kf + h810 + hyper 212 soğutucu üç parçayı sıfır kapalı kutu vatandan yeni alınmış kargo dahil 10200 e aldım.
sarı siteye baksak bu komboyu 12.5-13 ten aşağı zor bulursun anakartı çoğu akakçeden pahalı yazmış :kekw:

sarı site hep böyleydi 10 paylaşılan üründen 6-7 tanesi hep piyasanın üstünde konuyor. Geçen bir araba favorilere ekledim adam 1-2 hafta da 600 den 755 civarına sürekli arttırdı sanırsın piyasa da araba kalmadı
bugün u245kf + h810 + hyper 212 soğutucu üç parçayı sıfır kapalı kutu vatandan yeni alınmış kargo dahil 10200 e aldım.
sarı siteye baksak bu komboyu 12.5-13 ten aşağı zor bulursun anakartı çoğu akakçeden pahalı yazmış :kekw:
Komik ve utanç bi durum Ağlanacak halimize gülüyoruz Hocam sadece

Herkese İyi Forumlar.
Ülkemiz Genelinde ki 2. Sistemlerin Fiyat saçmalığı İnsanı artık gına getirdi. Saçma sapan sistemlere verilen fiyatlar herkesi ciddi birşekilde olumsuz etkiliyor. Ülkemiz de zaten Sistem Zar zor Alabiliyoruz 0'a parası yetmiyenler 2. El yöneliyor ve Abuk sabuk Fiyatları görüp vazgeçiyor. En ikolojik olan fiyat ise Ryzen 5 5600x+ GTX 1660 Süperli Bir sisteme Hangi Akıl ve Mantığa dayanarak 25.000 fiyat yazılabiliyor. Bu Durum çok can sıkmaya başladı. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak istiyorum. Eki bırakıyorum incelersiniz.
4060 a 40k yazan var sadece asus diye oda asus dual klavyeye oturup giriyolar galiba fiyatları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,114
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri