Arkadaşlar başlıkta belirttiğim mousenin aynı ölçüler de alternatifini arıyorum üzmeyecek belki daha kaliteli yardımcı olursanız sevinirim hayırla kalın
Hocam extreme ile fark nedir arada fiyat farkı var bu ürün viper kadar iyi mi?ultimate 2.0 olanı çek. bende metalik kırmızısını kullanıyorum. viper v3 pro klonu kasası.![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
extreme de farklı bi batarya var daha hafif ama pili de daha az gidiyo. özellik olarak hem mcu hem sensör en son çıkan en iyi özelliklere sahip. ben aynı zamanda wraith w1 de kullanıyorum ondan daha memnunum atk x1 biraz büyük geliyo özellik olarak en az viper v3 pro kadar iyi ikiside hatta daha iyi oldukları yanları var. boyutuna göre w1 veya x1 arasında sen karar ver. atk x1 alırsan ultimate al amaHocam extreme ile fark nedir arada fiyat farkı var bu ürün viper kadar iyi mi?
Razer viper v3 pro ebatında mı iki ürün deextreme de farklı bi batarya var daha hafif ama pili de daha az gidiyo. özellik olarak hem mcu hem sensör en son çıkan en iyi özelliklere sahip. ben aynı zamanda wraith w1 de kullanıyorum ondan daha memnunum atk x1 biraz büyük geliyo özellik olarak en az viper v3 pro kadar iyi ikiside hatta daha iyi oldukları yanları var. boyutuna göre w1 veya x1 arasında sen karar ver. atk x1 alırsan ultimate al ama
atk x1 bira bir tip olarak aynı. sadece boyutları değil kasa tipi de bire bir klonu. w1 daha ufak bi mouse ama çyle çok küçük düşünme orta boy.Razer viper v3 pro ebatında mı iki ürün de
Çok teşekkür ederim. Ultimate işimi fazlasıyla görecektir.atk x1 bira bir tip olarak aynı. sadece boyutları değil kasa tipi de bire bir klonu. w1 daha ufak bi mouse ama çyle çok küçük düşünme orta boy.
Ödeme kısmında Conlife indirim kodunu kullanırsanız bir miktar indirim giriyorÇok teşekkür ederim. Ultimate işimi fazlasıyla görecektir.
Siparişi verdikten sonra gördümÖdeme kısmında Conlife indirim kodunu kullanırsanız bir miktar indirim giriyor