Honor 400 vs galaxy s25fe

Blitzz

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar vatana gittim bugün telefon almak için s25fe 34999 honor 400 27499 tlydi s25fe alıcaktım ama rami 8 işlemcisi honor 400üse kıyasla daha kötü kamera olarak eşit gibilerdi honor 400daha iyiydi hatta son karar honor 400alıp geldim sizce doğru bir kararmıydı aklımda kaldı sormak istedim

arkadaşlar vatana gittim bugün telefon almak için s25fe 34999 honor 400 27499 tlydi s25fe alıcaktım ama rami 8 işlemcisi honor 400üse kıyasla daha kötü kamera olarak eşit gibilerdi honor 400daha iyiydi hatta son karar honor 400alıp geldim sizce doğru bir kararmıydı aklımda kaldı sormak istedim
Honor 400ün işlemcisi S25 FE nin yanında baya berbat kalır hatta genel olarak her şeyi zayıf kalır A56 o cihazın rakibi. Bence yanlış karar büyük ihtimalle mağaza çalışanı Samsung az komisyon veriyor diye manipüle etmiştir bize de yapmayı denediler çünkü.

1-) mağazadan asla alma
2-) mağazadaki ne söylediyse tam tersidir
kutusunu açmamıştırsın umarım hemen iade etmen lazım
keşke en baştan yazsaydın 18kdan 24kya çıktı honor 400 ,24kyı hak etmiyor ki 27.5kya almışsın
amazonda 31kya s25 fe var amazon com tr satıcı

s25fe

S25 fe tabii ki. Daha bugun kiyaslamalara bakmıştım. S25fe rakibi honor 400 produr

Zamanında Hepsiburada 19.000'e satıyordu o telefonu. Niye mağazacıya güvenip alırsınız ki ?

Zamanında Hepsiburada 19.000'e satıyordu o telefonu. Niye mağazacıya güvenip alırsınız ki ?
Ulkenin problemlerinden biride bu insanlar bir sey alacaginda sanki o seyi ureten biriymis gibi o seyleri ogreniyor. Arkadas telefon alacak sadece neden telefonun teknik detaylarini ogrenmek zorunda ki magazadaki calisan ona uygunu gostersin yeter ama yok illa aliciyi kaziklayacaklar. Ayni firmadan laptop aldigimda biri lenovo daha iyi diyordu garantiye gittigimde lenovo kotu hp iyi diyordu. Ayni magaza icinde farkli 2 calisan. Bu tip seylerin bittigi bir urun alirken detaylarini ogrenmek zorunda kalmadigimiz bir gelecek diliyorum.

Ulkenin problemlerinden biride bu insanlar bir sey alacaginda sanki o seyi ureten biriymis gibi o seyleri ogreniyor. Arkadas telefon alacak sadece neden telefonun teknik detaylarini ogrenmek zorunda ki magazadaki calisan ona uygunu gostersin yeter ama yok illa aliciyi kaziklayacaklar. Ayni firmadan laptop aldigimda biri lenovo daha iyi diyordu garantiye gittigimde lenovo kotu hp iyi diyordu. Ayni magaza icinde farkli 2 calisan. Bu tip seylerin bittigi bir urun alirken detaylarini ogrenmek zorunda kalmadigimiz bir gelecek diliyorum.
benim gittiğim mağazada s25 ve s25+ farkını soran adama sadece pil farkı var demişti
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Para çokomel eğrisine göre S25 FE daha önde. Honor 400 Pro saçma fiyatlarda olmasa söylerdim ama 32'den 40'a çıktı namussuz.

benim gittiğim mağazada s25 ve s25+ farkını soran adama sadece pil farkı var demişti
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Keske buna bir cozum getirilse ben neden bir urunun teknik detayini ogrenmek zorundayim. Pc alacaz detay ogreniyoruz tamamda bu detayla isimiz yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,616
Üyeler
190,067
Son üye
mustafacan_io
Geri