S25 ULTRA EKRAN SÜRESİ NORMAL Mİ

45w şarj ettiğinden emin misin
bir de telefonlar belirli bir yüzdeye geldikten sonra şarj hızını azaltıyor sürekli 45w ile doldurmuyor yani pil sağlığını korumak için
2 saatte dolması için 25w ile falan şarj etmen lazım bence ki 25w ile bile 2 saatten önce dolar s11 tableti 25w ile şarj ediyorum 8500 mah mı ne
İlk taktığımda öyle gösteriyor hocam sonradan süre düşüyor mu kontrol etmedim. Linkteki sarj aletini aldım 600 tl civarına hızlı sarj filan açıyor.

Performans profilimi oluyor hocam standart ve düşük var sanırım
Aynen hocam düşüğü seçin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk taktığımda öyle gösteriyor hocam sonradan süre düşüyor mu kontrol etmedim. Linkteki sarj aletini aldım 600 tl civarına hızlı sarj filan açıyor.

Kutudan çıkan kablosa max 25w sınıri var. 5A kablo almaniz lazim bir de.

benim s11 3 amper 15 volt destekliyor mesela s25 ultrada nasıl bilmiyorum onu 3 amperken destekliyor muydu ayarlarında yazıyor

benim s11 3 amper 15 volt destekliyor mesela s25 ultrada nasıl bilmiyorum onu 3 amperken destekliyor muydu ayarlarında yazıyor
Orjinal kablosu yok maalesef hocam attığım linkteki ürünün içinden kablo çıkıyor onu kullanıyorum

Orjinal kablosu yok maalesef hocam attığım linkteki ürünün içinden kablo çıkıyor onu kullanıyorum
Hocam telefonunuz 15w hıxlı şarjı destekliyor siz 100w lık bir adaptör alsanız bile 15w ile şarj olur.45w ile şarj etmiyorsunuz yani.

Seçtim hocam bi bakayım farkedecek mi. Samsungu en son 2016 mı 2017 mi neydi o zaman kullandım s6 edge im vardı yıllar sonra geri döndüm ama sarj hızında vs çok geri kalmış spigen 45w adaptör aldım hızlı sarjı kapatınca 2 saatten fazla dolum süresi gösteriyor sürekli hızlı sarj etmek de zarar verir mi bilmiyorum nasıl kullanmak gerekiyor ?
Hızlı şarjı kullanabilirsiniz şarjda telefonu kullanmadıkça bir sorun olmaz yani cihaz ısınmasın yeter bataryanın düşmanı ısı

Kaynak alabilir miyim
1772902183192.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,617
Üyeler
189,882
Son üye
urxs
Geri