Aynı Telefonun Yd'si 25'e mi Yoksa Tr'si 38'e mi Alınır?

Hangisi

• Yd 25k

Oylar: 8 53.3%
  • Tr 38k

Oylar: 7 46.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,216
Dostlar şimdi model vermiyim x bir telefon var.
Yd'leri 25k
Tr 2.elleri 38k
Tr sıfırı ise 50k.
Hangisi alınır sizce?

2.elden ziyade yd almak daha mantıklı bence

Dostlar şimdi model vermiyim x bir telefon var.
Yd'leri 25k
Tr 2.elleri 38k
Tr sıfırı ise 50k.
Hangisi alınır sizce?
4 ay 4 ay 8 ay kullanıp sonraki 4 ayı boş beklemek ya da dünyanın en fahiş ücretini verip imei kaydı yaptırmak yerine ben tr içi alırdım (imei attırılacaksa illegal yollar olacaksa sıkıntı yok YD alıp geçerim)

ozman şöyle yazayım yd kullanımıyla uğraşmamamk istiyorsan ve para varsa sıfır 50k çıkmıyorsa temiz 2.el alırdım
Para 2. ele yetmiyorsa mecbur yd alırdım şahsi fikrim

Bildiğim kadarı ile alacağınız telefonun işlemcisi Snapdragon ise Server kayıtları kapalı (yapacak iseniz tabi).

YD almak daha mantıklı ama yd cihazların yarın birgün ne olacağı belli olmaz

1772903008150.webp

2 yd yerine 1yd alıp birde 2 3 alt modelini alırsan yine baya uygun oluyor
Örnek vermiştim kesinlikle öyle yapılır zaten. Kayıt ücreti uygunken 13 pm alıp kayıt etmiştim. Geçen yd 16 pro ile takasladım. Zaten 2 telefon kullanıyorum benim için hiçbir zararı yok yd telefonun. Hatta bunu da verip yd s26 ultra geçmeyi düşünüyorum

4 ay 4 ay 8 ay kullanıp sonraki 4 ayı boş beklemek ya da dünyanın en fahiş ücretini verip imei kaydı yaptırmak yerine ben tr içi alırdım (imei attırılacaksa illegal yollar olacaksa sıkıntı yok YD alıp geçerim)
ozman şöyle yazayım yd kullanımıyla uğraşmamamk istiyorsan ve para varsa sıfır 50k çıkmıyorsa temiz 2.el alırdım
Para 2. ele yetmiyorsa mecbur yd alırdım şahsi fikrim
Bildiğim kadarı ile alacağınız telefonun işlemcisi Snapdragon ise Server kayıtları kapalı (yapacak iseniz tabi).
YD almak daha mantıklı ama yd cihazların yarın birgün ne olacağı belli olmaz
3-4 yıldır yd kullanıyorum.
10'a yakın cihaz değiştirdim yd.
Ama genelde X2 katı olurken bu cihazda fark nerdeyse 10 bine yaklaştı.
Çift telefon içinde dandik telefonla geziyorum 6 aydır. İnternet paylaşıyorum ondan ana telefona.Açıkçası sıktı biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri