sistemin iyi değil çünkü o oyun için, elimizdeki malı yüceltme işini azaltalım.
cahil yazsak biz uyarı alıcaz twitterdan fazla etkilenmiş yaşı küçük bir kardeşimizsin herhalde çok biliyormuş gibi triplenme
sistemin iyi değil çünkü o oyun için, elimizdeki malı yüceltme işini azaltalım.
Hocam diğer oyunlarda o konuda sıkıntı yok. Bilgisayarımın iyi olduğunu biliyorum. Zaten yeni bir oyunda sistem gereksinimine bakmıyorum ama oyunda işlemci kaynaklı darboğaz yaşıyorum. Başka birisi tiktok üzerinden msfs2020 oynuyo. Çocuk rtx4060 kullanıyor. İşlemci ve ram benle aynı. Grafikler orta-yüksek arasında yayınla beraber 60fps bazen 70fps alıyordu. Bende bunu anlamıyorum. Adamına göre mi fps veriyor oyun3080 ile gözün kapalı oynarsın sistemin kötü yazan arkadaş ne içmiş bilmiyoruz.
7500f biraz tabi düşük hocamHocam diğer oyunlarda o konuda sıkıntı yok. Bilgisayarımın iyi olduğunu biliyorum. Zaten yeni bir oyunda sistem gereksinimine bakmıyorum ama oyunda işlemci kaynaklı darboğaz yaşıyorum. Başka birisi tiktok üzerinden msfs2020 oynuyo. Çocuk rtx4060 kullanıyor. İşlemci ve ram benle aynı. Grafikler orta-yüksek arasında yayınla beraber 60fps bazen 70fps alıyordu. Bende bunu anlamıyorum. Adamına göre mi fps veriyor oyun![]()
Hocam o kadar param olsa 4k daha ekle ryzen 7 7800x3d alırım7500f biraz tabi düşük hocamonu satıp 7500x3d alın bence