🔥İndirim Vatan ekran kartları yine indirimde

evet kanka. furmark konusu için https://forum.donanimarsivi.com/konu/zotac-solid-core-oc-5080-furmark-testi.1212355/#post-10913860
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade etmenin hiçbir yolu yok mu bu kartı. 5000 iyiymiş içime oturdu @golyat
  • 1-31 Mart 2026 tarihlerinde yurt içi beyaz eşya, elektronik ve bilgisayar sektörlerinde tek seferde yapılacak 15.000 TL ile 49.999 TL arasındaki harcamaya 750 TL, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki harcamaya 1.750 TL, 100.000 TL ve üzerine 3.000 TL ParafPara verilecektir.

Benim gördüğüm bu var sadece 5000'i göremedim. Paraf kartım yok 5k olsa belki uğraşılırdı da 750 için değmez

• 1-31 Mart 2026 tarihlerinde yurt içi beyaz eşya, elektronik ve bilgisayar sektörlerinde tek seferde yapılacak 15.000 TL ile 49.999 TL arasındaki harcamaya 750 TL, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki harcamaya 1.750 TL, 100.000 TL ve üzerine 3.000 TL ParafPara verilecektir.

Benim gördüğüm bu var sadece 5000'i göremedim. Paraf kartım yok 5k olsa belki uğraşılırdı da 750 için değmez
İlk Paraf kart açanlara 5000

Şu üç kart kafamı kurcalıyor beyaz için fazla para verilir mi oc versiyon için yada ? Normaline oc yapsamda akar Kaldıki oc ne kadar fark ettirecek kullanmam bile yüksek ihtimal.

Ekler

• IMG_2475.webp
    IMG_2475.webp
    143.7 KB · Hit: 107
O quicksilver magnetici almayı düşünenler kaçırmadan alsın.2025 sonunda 9070xt alırken bu fan yapısı ve modele çok gözüm kaldı.Güncel olarak Swift modelini kullanyıorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Quick silver daha üst model direkt alın.
nvidia muadili 5070 ti değil mi? 10k fiyat farkı var neredeyse

Şu üç kart kafamı kurcalıyor beyaz için fazla para verilir mi oc versiyon için yada ? Normaline oc yapsamda akar Kaldıki oc ne kadar fark ettirecek kullanmam bile yüksek ihtimal.
Hocam ben olsam en ucuzunu alır geçerim hepsi sff kart ısınmıyor zaten hiç biri

Tam olarak benzer ikilemdeyim ben de. Zotac soğutma performası olarak daha iyi gibi gördüğüm kadarıyla ama bilemiyorum.

Hocam ben olsam en ucuzunu alır geçerim hepsi sff kart ısınmıyor zaten hiç biri
Tam olarak benzer ikilemdeyim ben de. Zotac soğutma performası olarak daha iyi gibi gördüğüm kadarıyla ama bilemiyorum.
Eyvallah hocam ısınmaması okey. Ama beyaz sistem fikrim var aslında ikinci sistemin çıkıcam şuan 3080+ 5600 sistem var abime verip yeni sistemi almayı düşünüyorum bu kartı alsam yavaş yavaş diğer parçaları toplamak lazım ddr5te fena kafa açıyor tavsiyeniz var mıdır. Ddr4te mi kalmalı yoksa?

ben bu kampanyadan girdim zaten. bir de nerede yazıyor ilk açanlara 5000 diye. kartı da 2 gün önce çıkarmıştım. bunu almanın bir yolu yok mu?

Eyvallah hocam ısınmaması okey. Ama beyaz sistem fikrim var aslında ikinci sistemin çıkıcam şuan 3080+ 5600 sistem var abime verip yeni sistemi almayı düşünüyorum bu kartı alsam yavaş yavaş diğer parçaları toplamak lazım ddr5te fena kafa açıyor tavsiyeniz var mıdır. Ddr4te mi kalmalı yoksa?
Ha birde sabahki lianli beyaz kasayı aldım. Bide bu 49klık beyaz innoyu 50ye tamamlamam lazım 900 tl bişi alarak

abine verip yenisini alacaksan am5 almak mantıklı. vermeyeceksen ddr4 de kalmak daha mantıklı. ram fiyatları illa ki törpülenecektir ki törpülenmeli de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,339
Üyeler
190,016
Son üye
sercanc7
Geri