Bence kartı satın, zaten zamanında aldığınız fiyata direkt okutabilirsiniz, sonrasında hangi modelde gözünüz kaldıysa onu alın yoksa asla memnun olamayacaksınız gibi görünüyor
Bence bu üstün tavsiyelerini kendine sakla.
Sen diğerinin alt hesabisin heralde. Ayni toksiklik seziliyor.
Beyler bu kartlar gürültülü.
Gürültüsüz diyenler büyük ihtimal kasasina 10fan doldurmus ergen gencler.
Ona göre alın veya redditte aratin zaten herkes belirtmis gürültülü olduklarini.
Ona göre alın veya redditte aratin zaten herkes belirtmis gürültülü olduklarini.
"Memnun olmadığın ürünü sat memnun olabileceğin ürünü al" temalı mesajı toksikliğe yorduğuna göre baya uzman bir arkadaşsın bu konularda. Hayatta bol şans hacı bu bakış açısıyla. Hala kart gürültülü, gürültüsüz diyenlere inanmayın falan diyor. Tüm eksileri artıları belli olan bir ürün için fazla gerdin kendini.
Dostum SFF olan kartların hepsi gürültülü olmak zorunda, bak gürültülüdür demiyorum olmak ''zorunda'' diyorum çünkü 300W güç tüketeceksin, minicik bir bloğun olacak ve fanların da sessiz olacak böyle bir mühendislik dünya üzerinde yok maalesef o yüzden o minicik kartlarda yapabilecekleri tek şey kart yük altındayken fan devrini 2500rpm gibi çılgın değerlerde çalıştırmak.
Amazonda 30 vatan veya diğer yerlerde 14 gün koşulsuz iade hakkınız var. Bir sorun yaşıyorsanız bu hakkı kullanmaktan çekinmeyin. Kullanmak istediğinizde de kem küm ederlerse direk ticaret bakanlığına veya tüketici hakem heyetine şikayet edin. Açılmış kutu mevzusu yalnız hijyenik ürünler için geçerli. (kulaklık vs gibi)
Hayırlı olsun, ben çok sesli olacağını düşünmüyorum. İncelemelerinde öyle bir emare görmedim 5080 olan için. Ayrıca vapor chamber bulundurduğunu da biliyorum ki bu top seviye kartlar için önemli bir soğutma desteğidir.
İnceleme olarak şuraya bakabilirsiniz;
GPUs Zotac RTX 5080 Solid Overclocking, Thermals, Noise, & Gaming vs. Founders Edition (Review) February 17, 2025 Last Updated: 2025-02-17 We perform a tear down on Zotac’s RTX 5080 Solid video card and analyze its thermals, frequency, acoustics, gaming performance, overclocking, and more The...
Kesinlikle haklısınız hocam ama açılmış ürün 2. El statüsüne düşüyor. Şahsen ben ambalajı açılmış bir ekran kartına sıfır parası vermek istemem. Firma ürünü aynı fiyata satamaz artık
Amazonda 30 vatan veya diğer yerlerde 14 gün koşulsuz iade hakkınız var. Bir sorun yaşıyorsanız bu hakkı kullanmaktan çekinmeyin. Kullanmak istediğinizde de kem küm ederlerse direk ticaret bakanlığına veya tüketici hakem heyetine şikayet edin. Açılmış kutu mevzusu yalnız hijyenik ürünler için geçerli. (kulaklık vs gibi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun, ben çok sesli olacağını düşünmüyorum. İncelemelerinde öyle bir emare görmedim 5080 olan için. Ayrıca vapor chamber bulundurduğunu da biliyorum ki bu top seviye kartlar için önemli bir soğutma desteğidir.
İnceleme olarak şuraya bakabilirsiniz;
GPUs Zotac RTX 5080 Solid Overclocking, Thermals, Noise, & Gaming vs. Founders Edition (Review) February 17, 2025 Last Updated: 2025-02-17 We perform a tear down on Zotac’s RTX 5080 Solid video card and analyze its thermals, frequency, acoustics, gaming performance, overclocking, and more The...
soğutması büyük göründüğü için hoşuma gitti zaten bendeki setup da beyaz olduğu için sınırlı seçenek vardı hocam dediğiniz gibi olursa çok iyi şuan sapphire 9070xt pure var aşırı sessiz ona yakın kıvamda olursa güzel olacak
soğutması büyük göründüğü için hoşuma gitti zaten bendeki setup da beyaz olduğu için sınırlı seçenek vardı hocam dediğiniz gibi olursa çok iyi şuan sapphire 9070xt pure var aşırı sessiz ona yakın kıvamda olursa güzel olacak
Bende de beyaz sistem var ancak vatan indirimlerinden önce incehesaptan Gainward in 5080 ini 61e çekmiştim. Açıkçası pişman da değilim renk açısından. Gönül ister ki beyaz parcalar daha ucuz olsun ama yapacak bir şey yok. Güle güle kullanın.
Bende de beyaz sistem var ancak vatan indirimlerinden önce incehesaptan Gainward in 5080 ini 61e çekmiştim. Açıkçası pişman da değilim renk açısından. Gönül ister ki beyaz parcalar daha ucuz olsun ama yapacak bir şey yok. Güle güle kullanın.
saolun hocam bende 61k ya 5080 görünce sepete eklemiştim alırken sepette indirim bitti rengi farketmez diye düşündüm beğenmezsem satarım alıcısıda var baya demiştim. Sonra bu günde indirime girince az daha ekleyip beyazı aldım artık uzun süre kullanmayı düşünüyorum baya masrafım oldu. setup da aşağıdaki şekilde