balbantoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi yapmışsın basmaya devamspora yazılmak yerine bunu alabilirdim ama spora başladım
İyi yapmışsın basmaya devamspora yazılmak yerine bunu alabilirdim ama spora başladım
8000e titanseat beast var o nasildir hocamTitanseat ın tasarımı, Koltuk yapısı çok kaliteli. Ağır oturaklı bir koltuk . Sünger uygunluğu çoğu firmadan yüksek, rahat bir koltuk.. Plastik kapak vs aksamları vasat. Firma çok ilgili. Bana gelen ürünü üretim hatasından dolayı iade etmek zorunda kaldım. Fiyat 8000 bandına inse rakipsiz olacağını düşünüyorum.
Denemedim muhtamelen aynı sünger kullanılıyor., mekanizma farkı var. Hawk v6 vs future gibi düşünebilirsin.8000e titanseat beast var o nasildir hocam
throne ile arasinda ne fark vardir aradaki 3.5k ya deger miDenemedim muhtamelen aynı sünger kullanılıyor., mekanizma farkı var. Hawk v6 vs future gibi düşünebilirsin.
Throne mekanizması sallan tip( yarasa diye satılıyor) tüm markalarda üst sınıflarda bu tip var. Ben ikea markustan alışkanlık sallanan tip tercih ediyorum.throne ile arasinda ne fark vardir aradaki 3.5k ya deger mi
acaba vestadan memnun musun ? itopyada 2025 modeli 9300e düşmüş almayı düşünüyorum .Tüm koltuklarda var o yalpalama sorunu, benimki vesta aşırı derecede yalpalıyor, xdrive 15li plusta kullandım o da aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer fabı o fiyata aldıysan kesinlikle iade et konudaki koltuğu al derim
Ben 6000liraya 4 taksit aldım. Parasına değer diyebilirim ama oturma yerinin derinliği ve genişliği küçük, bel yastıksız kullanıyorum. Onun dışındaki sorunlar zaten her koltukta var. Kolcaklar yalpalıyor ve mekanizmanın kilidi tam oturmuyor zamanla (15li plusta'da vardı). Ama süngeri yumuşak rahat diyebilirimacaba vestadan memnun musun ? itopyada 2025 modeli 9300e düşmüş almayı düşünüyorum .
9300liraya değmeyebilir biraz daha ekleyip farklı modellere yönel benceBen 6000liraya 4 taksit aldım. Parasına değer diyebilirim ama oturma yerinin derinliği ve genişliği küçük, bel yastıksız kullanıyorum. Onun dışındaki sorunlar zaten her koltukta var. Kolcaklar yalpalıyor ve mekanizmanın kilidi tam oturmuyor zamanla (15li plusta'da vardı). Ama süngeri yumuşak rahat diyebilirim
önerebileceginiz koltuk var mı? aklımda hawk fame , xdrive hira , exvega andromeda , titanseat throne gibi modeller var ama karar vermekte zorlandım.Ben 6000liraya 4 taksit aldım. Parasına değer diyebilirim ama oturma yerinin derinliği ve genişliği küçük, bel yastıksız kullanıyorum. Onun dışındaki sorunlar zaten her koltukta var. Kolcaklar yalpalıyor ve mekanizmanın kilidi tam oturmuyor zamanla (15li plusta'da vardı). Ama süngeri yumuşak rahat diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9300liraya değmeyebilir biraz daha ekleyip farklı modellere yönel bence
Ben de aynı şekilde çok kararsızım.önerebileceginiz koltuk var mı? aklımda hawk fame , xdrive hira , exvega andromeda , titanseat throne gibi modeller var ama karar vermekte zorlandım.
1. olarak throne öneririm 2. olarak andromedaönerebileceginiz koltuk var mı? aklımda hawk fame , xdrive hira , exvega andromeda , titanseat throne gibi modeller var ama karar vermekte zorlandım.
xdrive kara liste artık bende1. olarak throne öneririm 2. olarak andromeda