Amazondan 7800x3d aldım (Magic Teknoloji) açıklama

Sh4nz

80+
Reaksiyon skoru
11
Amazon üzerinden 7800x3d islemcisini aldım fakat dfs bilgisayardan aldıgımı sanarken magic teknolojiden almışım sizce iptal etmelimiyim satıcını yorumları kötü

Amazon üzerinden 7800x3d islemcisini aldım fakat dfs bilgisayardan aldıgımı sanarken magic teknolojiden almışım sizce iptal etmelimiyim satıcını yorumları kötü
Iptal etmeye gerek yok dfs den alıman işlemcilerdede sorun çıkıyor magicden alıncada çıkabilir tamamen şans işi

Hocam ciddi misiniz bu konuyu açmakta :) ? Amazon’dan almışsınız , aracı sağlam . Magic zaten güvenilir , daha yeni ultra 7 Cpu aldım , bu kadar ince elemeyin sık dokumayın . Alın ürününüzü keyfinize bakın . Hayırlı olsun
sağolun hocam teredütte kaldım

magicin yorumları nerde kötü kendim daha önce almamın yanında n11de falan da değerlendirmelerine bak bilindik ve çok satışı olan bir satıcı

magicin yorumları nerde kötü kendim daha önce almamın yanında n11de falan da değerlendirmelerine bak bilindik ve çok satışı olan bir satıcı
amazonda ve google yorumları kötüydü hocam tereddüte kaldım

amazonda ve google yorumları kötüydü hocam tereddüte kaldım
Yorumları iyi olan bir tane firma var mı bir ürün alırsın sağlam gelirse tamam yorum yazmazsın sıkıntılı gelirse heryere şikayetini yazarsın magic ana satıcılardan zaten sıkıntı yok

Magic tek de ryzen yetkili distribütör kankam. hiç bir şey olmaz. 50 kere işlemci aldım magicten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,172
Üyeler
189,983
Son üye
Query92
Geri