Sistem ne kadar eder ?

satıyorum piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum o yüzden sordum pahalı mı olmuş ucuz mu olmuş ederi nedir 3 aylık macbook air m4 teklifi falan geldi cihaz 48 bin tl siz kaça koymamı tavsiye edersiniz ?

Niye satıyorsun ki reis evlenirken 5 gram altın daha fazla vermek için mi yoksa evli adam oyun oynamaz mantığından falan mı

Niye satıyorsun ki reis evlenirken 5 gram altın daha fazla vermek için mi yoksa evli adam oyun oynamaz mantığından falan mı
Vadesiz hesabım ekside gecikme faizi çok yiyorum kartı toparlamak için satıyorum köşede duran full msi marka full beyaz farklı sistem bileşenlerim var bunu komple satıp ileride bahsettiğim kasanın eksiklerini tamamlayıp ona geçeceğim

yazdığın fiyatın çeyreği eder

Vadesiz hesabım ekside gecikme faizi çok yiyorum kartı toparlamak için satıyorum köşede duran full msi marka full beyaz farklı sistem bileşenlerim var bunu komple satıp ileride bahsettiğim kasanın eksiklerini tamamlayıp ona geçeceğim
Allah yardımcın olsun reis, konuya gelirsek sadece kasa 25 üstü eder 30 etmez bence kaba hesap ssd 4.5 cpu 4 anakart 1.5 kasa psu ve soğutucu 6k ram 8k toplam 24k yapar ekran kartının piyasasını bilmiyorum

30 35 arasına biraz bekleyip alıcı bulabilirsin, işim acil dersen 29.999 dan koy ilana satılır kısa sürede.

Sadece kasa ilanı değil ki bu komple sistem gaming koltuk 2 tane 180 hz 1 ms monitör mouse klavye kulaklık monitör tutma kolu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,312
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1
Geri