Sh4nz
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
hocam ödemede taksit yerine nasıl giriyorsunuzevet peşine 9 taksit iyi oldu
hocam ödemede taksit yerine nasıl giriyorsunuzevet peşine 9 taksit iyi oldu
15 bini 14 bine düşürünce de oluyor mu? Parafta 15.000 TL ile 49.999 TL arasındaki harcamaya 750 TL diyor 14 bine düşürdüğümüzde de yararlanabilidiniz mi?
ben bu dediklerinizi bulamadım hocam, nereden baktınız ?yok ondan yararlanamadım ama 250 paraf günüm indirimi 200 tl de elektronik alışveriş puanı verdi. Aslında bin tl lik bir ürün ekleyip o şekilde de alabilirmişim. Neyse artık.
parafın kampayalar diye bölümü var kendi sitesinde 15 bine başka ürünler ekleyerek ulaşmaya çalıştım ama bu sefer de taksitlendirme bozuldu o nedenle 250 lira bonusla yetinmek zorunda kalıp sipariş ettimben bu dediklerinizi bulamadım hocam, nereden baktınız ?
Olmuyo reis bendeMobil uygulamadan çalışıyor sadece kupon hocam baktım hala çalışıyor kupon bu arada.
Ğprime olması gerekiyormu?Bilmiyorum kral sebebini o zaman, müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olurlar herhalde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elektronik bir üründe dener misin hocam kuponu
Sanmıyorum hocam bence senin denediğin kategoride geçerli değil kod elektronik bir üründe denedin mi kuponu çalışıyorsa demek ki senin denediğin kategoride geçerli değil kod.Ğprime olması gerekiyormu?
Hocam zahmet olmazsa o kısımdan ekran görüntüsü atabilir misin? Çünkü bende saymamış.alınan ürün elektronik olduğu için evet