dark pci 4 riser kablo ile kullanıyorum hiç bir sorun yaşatmadı şimdiye kadar . alt kısma 3 adet thermalright reverse fan ekledim kablo toplama derdi yok en azından benim açımdan iki yan kapak da vidasız çıkıyor tavsiye ederim .anakartınız uyuyorsa aynı kasa nerdeyse zaten hayırlı olsun. Bence de 10 numara kasa bakalım gelsin aktarıcam. Altada 3 reverse attım mı 10 numara olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçinden çıkıyor yan takmak için göstediğiniz gibi ama riser kablo almak gerekiyor PCI-E 4 5 destekli. Performans kaybı oluyor diyorlar kabloyla deneyimlemedim ama çok sağlıklı değil gibi. Tabii görüntü için en iyisi orası ayrı.
hocam aynı gpu bendede var amazondan 4,0 kabloda vardı sıkıntısız çalışıyorsa bende aynı şekil yapayımdark pci 4 riser kablo ile kullanıyorum hiç bir sorun yaşatmadı şimdiye kadar . alt kısma 3 adet thermalright reverse fan ekledim kablo toplama derdi yok en azından benim açımdan iki yan kapak da vidasız çıkıyor tavsiye ederim .
Dediğim gibi hocam ben bir sorun yaşamadım en kötü bios dan pcix16 gen 4 seçin sorun olursa bazı sistemlerde yapıyor tek kablo olarak en son baktığımda dark kalmamıştı ama dikey set halinde amazonda 2k fiyat ike var muhtemelen aynı kablo . geçenlerde incehesap da lian li pci 5 vardı 3.5k ya ama kalmamış o da galiba .hocam aynı gpu bendede var amazondan 4,0 kabloda vardı sıkıntısız çalışıyorsa bende aynı şekil yapayım![]()
Ara ara beyazıda denk geliyor aynı fiyata ama tercih sizin .Buna beyaz anakart , beyaz ekran kartı , siyah Oled sıvı Sogitma eklesek çok şekil olur gibi ne dersiniz
Beyaz indirim de yok ürün de yok , bi göz atabilir misiniz ? Bulamadım benDediğim gibi hocam ben bir sorun yaşamadım en kötü bios dan pcix16 gen 4 seçin sorun olursa bazı sistemlerde yapıyor tek kablo olarak en son baktığımda dark kalmamıştı ama dikey set halinde amazonda 2k fiyat ike var muhtemelen aynı kablo . geçenlerde incehesap da lian li pci 5 vardı 3.5k ya ama kalmamış o da galiba .
DARK DKCHVGAKIT4 PCI-E 4.0 GPU Riser, Dikey Ekran Kartı Dönüşüm Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DARK DKCHVGAKIT4 PCI-E 4.0 GPU Riser, Dikey Ekran Kartı Dönüşüm Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ara ara beyazıda denk geliyor aynı fiyata ama tercih sizin .
valla beyazını bekliyodum ama 7100 liradan aşağı düşmedi, çok iyi fiyat aldım bi tane teşeküürler
kodu kullanabildin mivalla beyazını bekliyodum ama 7100 liradan aşağı düşmedi, çok iyi fiyat aldım bi tane teşeküürler