güzel duruyor
Öneri?güzel ama bu fiyata daha iyi seçenekler var gibi
Ne var daha iyi dediğiniz hocam. Böyle tam cam marka olarak da iyi olan bu fiyatlara bulamazsınız. Bir süredir mesh önlü kasadan geçsem mi diyordum çektim bir tane.güzel ama bu fiyata daha iyi seçenekler var gibi
Hayırlı olsun.Ben bile almayı düşündüm ama matx olanını aldım 2 gün önce.Ne var daha iyi dediğiniz hocam. Böyle tam cam marka olarak da iyi olan bu fiyatlara bulamazsınız. Bir süredir mesh önlü kasadan geçsem mi diyordum çektim bir tane.
100R modelinde dikey kart montajı için ayrıca bir orjinal aparatı olması lazım.kasanın aynısı bende mevcut gercekten tank gıbı bır kasa 5090 koysan kucuk durur ıcınde ısıklandırmalar fanları vs gayet guzel kesınlıkle tavsıye ederım fakat bır sorum olucaktı ekran kartını yan baglama apartını kullanmak ıstıyorum nerede bulabılırım o aparatı ve yan takmanın ekran kartına zararı olur mu acaba
anakartınız uyuyorsa aynı kasa nerdeyse zaten hayırlı olsun. Bence de 10 numara kasa bakalım gelsin aktarıcam. Altada 3 reverse attım mı 10 numara olur.Tanıdıktan nakit elden sıfır 3750 tl den M100R Matx modelini aldım.
Taksit gözükmüyor bende ama Axess karta peşin 3 taksit çıktı ödeme ekranında
Hayırlı olsun.Ben bile almayı düşündüm ama matx olanını aldım 2 gün önce.
sistemi daha aktarmadım ama valla çok güzel fiyat.
Matx Sapphire Nitro+ b850m anakartta aldık bakalım
MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İçinden çıkıyor yan takmak için göstediğiniz gibi ama riser kablo almak gerekiyor PCI-E 4 5 destekli. Performans kaybı oluyor diyorlar kabloyla deneyimlemedim ama çok sağlıklı değil gibi. Tabii görüntü için en iyisi orası ayrı.100R modelinde dikey kart montajı için ayrıca bir orjinal aparatı olması lazım.
Fakat m100R matx modelde dikey desteği yok diye biliyorum
arka kısım komple değişiyor 2 vida olan yerden dikey veya yatay takılıyor kart Atx 100r modelinde
Alıntıyı görüntüle
Kabloyu diyorsan, pcie riser diye ara.kasanın aynısı bende mevcut gercekten tank gıbı bır kasa 5090 koysan kucuk durur ıcınde ısıklandırmalar fanları vs gayet guzel kesınlıkle tavsıye ederım fakat bır sorum olucaktı ekran kartını yan baglama apartını kullanmak ıstıyorum nerede bulabılırım o aparatı ve yan takmanın ekran kartına zararı olur mu acaba
Valla bende gigabyte ekran kartı var akma yapabiliyor termal jel diyorlar modelden modele değişebilir. Ekran kartını araştır bi büyük ihtimalle sorun yaşamazsın ama en sağlıklı kullanım olduğu gibi kullanmak.kasanın aynısı bende mevcut gercekten tank gıbı bır kasa 5090 koysan kucuk durur ıcınde ısıklandırmalar fanları vs gayet guzel kesınlıkle tavsıye ederım fakat bır sorum olucaktı ekran kartını yan baglama apartını kullanmak ıstıyorum nerede bulabılırım o aparatı ve yan takmanın ekran kartına zararı olur mu acaba
şuan kullandıgım anakart Atx,,,aldım kasa matx..anakart değişmek zorunda kaldımanakartınız uyuyorsa aynı kasa nerdeyse zaten hayırlı olsun. Bence de 10 numara kasa bakalım gelsin aktarıcam. Altada 3 reverse attım mı 10 numara olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçinden çıkıyor yan takmak için göstediğiniz gibi ama riser kablo almak gerekiyor PCI-E 4 5 destekli. Performans kaybı oluyor diyorlar kabloyla deneyimlemedim ama çok sağlıklı değil gibi. Tabii görüntü için en iyisi orası ayrı.