Öneri 5600X 7800XT 2K Monitör önerisi

yunusaman

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
15000
10-15K arası bütçem var itopya'da hazır indirim yakalamışken 2k monitör almayı düşünüyorum şu ana kadar kendi bulduklarım bunlar fazla oyun oynamam daha çok ETS2, Pes, Fifa Fivem gibi oyunlarda takılırım ara ara lol valorant cs atarım arkadaşlar çağırırsa o tarz oyunlara yöneliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

Bir de curved mi daha iyi olur düz ekran mı şu anda 24 inç curved gamepower kullanıyorum onu yan ekran yapacağım alacağım ekran ana ekran olacak

10-15K arası bütçem var itopya'da hazır indirim yakalamışken 2k monitör almayı düşünüyorum şu ana kadar kendi bulduklarım bunlar fazla oyun oynamam daha çok ETS2, Pes, Fifa Fivem gibi oyunlarda takılırım ara ara lol valorant cs atarım arkadaşlar çağırırsa o tarz oyunlara yöneliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

Bir de curved mi daha iyi olur düz ekran mı şu anda 24 inç curved gamepower kullanıyorum onu yan ekran yapacağım alacağım ekran ana ekran olacak
gamepower sonic t80 kesinlikle

G65b iyi hoş monitör kullandım ama şu bir gerçek ölü piksel sorunu var bende başta çıkmadı ama 3 4 ay sonra 2 tane çıkmıştı onun dışında asla laf edemem mis gibi monitör.

bende açıkçası çok ondan yana değilim ama 1 den fazla kişi onu öneriyor çevremde siz neden öyle diyorsunuz?
Hocam vallahi amd kart ile kullanan çok fazla insan selektör sorunu yaşıyor bu @K1dot bir şeyler yaparak çözdü ama yine de dikkat et.

Hocam vallahi amd kart ile kullanan çok fazla insan selektör sorunu yaşıyor bu @K1dot bir şeyler yaparak çözdü ama yine de dikkat et.

şunu yap çözülüyor

Çoğu yerde G65 daha iyi diyorlar ama pek ısınamıyorum alınca pişman olacakmışşım hissi var curvedi biraz sert diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri