MelihSak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 221
kaç gb dm gelir misin hocamBende var sağlık %100
kaç gb dm gelir misin hocamBende var sağlık %100
kaç ürün takip edebiliyorsun toplamda.Amazon fiyat takip diye bir eklenti var hocam, sesli bildirim geliyor.
kaç ürün takip edebiliyorsun toplamda.
Tarayıcı mı mobil mi nerde acabaAmazon fiyat takip diye bir eklenti var hocam, sesli bildirim geliyor.
Bende ödeme adımında kaçırdım son anda 22.48 te telegram kanalında paylaşıldı
Öyle yazıyorsa senden önce biri almış demek o ürünü hocamBen neyi almak istersem isteyeyim adresinize gönderilemez uyarısıyla karşılaşıyorum. Amazon istanbulda yaşayan birine bile gönderim yapamıyorsa nereye gönderim yapabiliyor?
100 mbit internet için bunu mu alayım yoksa https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00H32T3M4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bu linkteki yeterli olur mu ?Öyle yazıyorsa senden önce biri almış demek o ürünü hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İhtiyacı olan çöksün beyler fiyat çok iyi kullanıyorum ethernat portuyla bilgisayarıma internet bağlıyorum sıkıntısız oluyor.
TP-Link RE315 AC1200 Mbps Wi-Fi Güçlendirici - 2 Harici Anten, 1 Ethernet Bağlantı Noktası, Hotspot ve Access Point Modu, Tüm Yönlendiriciler ile Uyumlu, Wi-Fi 5 Menzil Genişletici : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link RE315 AC1200 Mbps Wi-Fi Güçlendirici - 2 Harici Anten, 1 Ethernet Bağlantı Noktası, Hotspot ve Access Point Modu, Tüm Yönlendiriciler ile Uyumlu, Wi-Fi 5 Menzil Genişletici : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bende bu da var bu pek stabil değil hocam, benim attığımı alın bence bende 100 mbit kullanıyorum 93-94 alıyorum ve stabil.100 mbit internet için bunu mu alayım yoksa https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00H32T3M4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bu linkteki yeterli olur mu ?
modeme yakın bir yerde hiç priz yok modeme uzak konumlandırsak olur mu ?Bende bu da var bu pek stabil değil hocam, benim attığımı alın bence bende 100 mbit kullanıyorum 93-94 alıyorum ve stabil.