🔥İndirim 💥KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör 6899 TL (Peşine 6 Taksit)💥

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,823
Alınır mı tam da ihtiyacım vardı, Philips evnia 27m2n3501pa/00 alacaktım aralarında 1b fark var ama philips çok ıps glow ve ışık sızması var deniyordu. Sizce KTC mi daha mantıklı?

6800 küsur fiyata trendyol teknoklik satıcısından (mevcut başlıktaki satıcı) aldım. Parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. Bu arada rahatsız etmeyen 2 ölü pikseli var benimkinde iade veya değişimle uğraşmadım ki gerekte yok. Bu fiyata kaçmaz bana kalırsa. Parlaklık ve kontrast olarak fazlasıyla iyi bu fiyata. Tavsiyem alın. 200hz sorunsuz kullanılıyor. OC ile 210 oluyor ama hiç gerek yok bana kalırsa.

Bu ürünün gen 3 hali gelmesi lazım artık 210hz oluyor.

bende 200hz diye biliyordum da emin değildim çalışıyormuş demek ki :D bu fiyata mis harbiden
6800 küsur fiyata trendyol teknoklik satıcısından (mevcut başlıktaki satıcı) aldım. Parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. Bu arada rahatsız etmeyen 2 ölü pikseli var benimkinde iade veya değişimle uğraşmadım ki gerekte yok. Bu fiyata kaçmaz bana kalırsa. Parlaklık ve kontrast olarak fazlasıyla iyi bu fiyata. Tavsiyem alın. 200hz sorunsuz kullanılıyor. OC ile 210 oluyor ama hiç gerek yok bana kalırsa.

G65B bin yanına 2. Monitör diye çekilir mi
lüks bile kalır yanında 2. monitör olarak :D 2. moni için o kadar bütçe varsa çekilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı tam da ihtiyacım vardı, Philips evnia 27m2n3501pa/00 alacaktım aralarında 1b fark var ama philips çok ıps glow ve ışık sızması var deniyordu. Sizce KTC mi daha mantıklı?
çok fiyat farkı var aralarında özellikleri de farklı ama ışık sızması konusunca philipste çok var evet bir kaç konuda daha görmüştüm karar sana ait ama ktc de bu fiyata çok iyi

Son düzenleme:
Siparişi geçtim. Yarın kapıda diyor, merakla bekliyorum.

2024 model %120 sRGB / %99 DCI-P3

Siparişi geçtim. Yarın kapıda diyor, merakla bekliyorum.
Memnun kalacağını fazlasıyla düşünüyorum. İlk işin fişe taktığın gibi bir ölü piksel testi yap. Varsa tespit et. 2-3 ölü piksel pek sorun çıkarmıyor bilgin olsun. Hele ışı sızması hiç yoksa tadından yenmez. Şöyle bir şey var: Ölü pikselli diye değişim isteyip yeni gelen monitör de ışık sızması çıkarsa da sıkıntı. Hani bana kalırsa ışık sızması ölü pikselden daha kötü bir şey. Dikkat et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2024 model %120 sRGB / %99 DCI-P3
Değerleri sizce nasıl? Bana kalırsa çok iyi.

Geri