🔥İndirim 💥KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör 6899 TL (Peşine 6 Taksit)💥

Memnun kalacağını fazlasıyla düşünüyorum. İlk işin fişe taktığın gibi bir ölü piksel testi yap. Varsa tespit et. 2-3 ölü piksel pek sorun çıkarmıyor bilgin olsun. Hele ışı sızması hiç yoksa tadından yenmez. Şöyle bir şey var: Ölü pikselli diye değişim isteyip yeni gelen monitör de ışık sızması çıkarsa da sıkıntı. Hani bana kalırsa ışık sızması ölü pikselden daha kötü bir şey. Dikkat et.
Değerli yönlendirmeniz için teşekkürler hocam. Özellikle dediğiniz testleri uygulayıp buna göre kullanmaya başlayacağım ben de öyle ise. Test sonuçlarını yarın monitör geldikten sonra paylaşacağım.

Bende şuanda aktif olarak MSİ Mag 274R kullanıyorum. Sanırım her anlamda KTC'nin bu modeli benim monitörümden üstündür diye sipariş geçtim, umarım doğru düşünüyorumdur :D

Dostlar ben bu ürünü önceki sıcak fırsatta Trendyol üzerinden Teknoklik satıcısından 6871 TLden aldım. Hemen kargoladı, 1 günde geldi. Çok da anlamadığım bir ürün grubu olmadığından sizi yanıltmak istemem ama bence fiyatında gayet güzel ürün. Kutuda hasar yoktu, urunde herhangi bir ayıp çıkmadı, testlerde olumsuz bir durum görmedim. Her şey rast gitti yani, malum monitör biraz da şans işi. Siyahlar gri elbette, ışık sızması homojen ve az, CS oynadım gayet keyifli, sorunsuz. Monitor 200+10 Hz ve yeni logo ile gönderiliyor. TLOU oynadığımda görsel açıdan Neo Qled TVde oynadığım tadı vermese de hiç de üzmedi açıkçası. Bu tarz hikayeli bir oyunu da 200 Fps oynamak da gereksiz olsa da keyifli oluyor😅(Düzenleme: Sıfır kapalı kutu, güvenlik bantlı geldi)

Kampana ile benq almasaydım ilk alacağım monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kampana ile benq almasaydım ilk alacağım monitör
İhtiyacı olan çeksin

lüks bile kalır yanında 2. monitör olarak :D 2. moni için o kadar bütçe varsa çekilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fiyat farkı var aralarında özellikleri de farklı ama ışık sızması konusunca philipste çok var evet bir kaç konuda daha görmüştüm karar sana ait ama ktc de bu fiyata çok iyi
Paneli falan ne kadar iyi değer mi fiyatına

Ölü piksel çıkarsa uğraştırır mı sizce? Amazon olsa kafa rahat alınır da.

Ölü piksel çıkarsa uğraştırır mı sizce? Amazon olsa kafa rahat alınır da.
her markada ölü pixel olabiliyor ölü pixel yoksa ips glow oluyor şans bu tamamen çok görünmeyen yerdeyse bence dert olmamalı fiyat çok iyi çünkü

Satıcıya ölü piksel çıktı değişim istiyorum demeyeceksiniz 14 günlük iade cayma hakkınızı kullanacaksınız dört ay önce Lenovo aldım 5.6 adet ölü piksel vardı cayma hakkımı kullandım iş bitti
Keşke o kadar kolay olsaydı, arada tek tük işi görülenler var gerisi paket oluyo, teknik servise gidiyo geliyo o arada senin 14 gününü yiyorlar vs. kumarda bol şans.

Geri