🔥İndirim 💥KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör 6899 TL (Peşine 6 Taksit)💥

Keşke o kadar kolay olsaydı, arada tek tük işi görülenler var gerisi paket oluyo, teknik servise gidiyo geliyo o arada senin 14 gününü yiyorlar vs. kumarda bol şans.
Senin o dediğin beyefendi satıcıların direk kendi sitelerinden alırsan örnek incehesap.com geçen hafta 14 günlük yasal iade hakkımı kullanmak istedim 40 dereden su getirdiler sonra gönderi kargo kodunu verdiler ama beyefendi hazretleri incehesap ürünü servise göndermiş fakat ben gözü kara biriyim bugün de bu konudaki ürünü aldım incehesap henüz sonuçlanmadı bile ama Hepsiburada üzerinden örnek ince beyefendilerinden almış olsaydım servisle falan uğraşmazdın sorunsuz direk iade ücret iadesi olurdu kendi sitelerini kurup oradan satış yapmak isteme sebebi bu kişilerin bu tür satıcıların iade de sorun çıkartmak mümkünse iade almamak yani tuzak ben düştüm bu tuzaga ama yine de ben iade ederim başkasını bilmem de ben hallederim

Ben de sipariş ettim şu an. Dün kredi kartı sorunlarından amazondan işlemciyi alamamıştım kodun süresi bitmişti bunu aldım şükür şu an elimde kasa ve monitör var bakalım ilerde fırsatlara göre neler dizicem

Ben de sipariş ettim şu an. Dün kredi kartı sorunlarından amazondan işlemciyi alamamıştım kodun süresi bitmişti bunu aldım şükür şu an elimde kasa ve monitör var bakalım ilerde fırsatlara göre neler dizicem
Hayırlı olsun hocam , kafanizda nasil bir şey var

hayırlı olsun en zevklisi en tatlısı seninki aslında en sonda bilgisayarı açınca alacağın zevk çok başka olacak

Senin o dediğin beyefendi satıcıların direk kendi sitelerinden alırsan örnek incehesap.com geçen hafta 14 günlük yasal iade hakkımı kullanmak istedim 40 dereden su getirdiler sonra gönderi kargo kodunu verdiler ama beyefendi hazretleri incehesap ürünü servise göndermiş fakat ben gözü kara biriyim bugün de bu konudaki ürünü aldım incehesap henüz sonuçlanmadı bile ama Hepsiburada üzerinden örnek ince beyefendilerinden almış olsaydım servisle falan uğraşmazdın sorunsuz direk iade ücret iadesi olurdu kendi sitelerini kurup oradan satış yapmak isteme sebebi bu kişilerin bu tür satıcıların iade de sorun çıkartmak mümkünse iade almamak yani tuzak ben düştüm bu tuzaga ama yine de ben iade ederim başkasını bilmem de ben hallederim
Hepsiburada satıcılı robot süpürge aldım ilk 6 ay dolmadan sorun çıkardı. İadesini istedim sadece onarım yapabiliriz dediler. 14 gün geçtiği için iade yapamıyoruz, sadece onarım olur dediler. Devamında da Aras Kargo firması ile adresten alım üzerine bir anlaşmamızın bulunmaması sebebiyle belirtilen süre içerisinde iadenizi kargo firmasının şubesine teslim edebilirsiniz.

Ürün depomuza teslim edildikten sonra incelenecek. Servise gönderildiğinde yasal servis süresi olan 20 iş günü içinde işlemleriniz tamamlanacak ve size bilgi verilecektir.

THH başvurdum bu gün sonucu bekliyorum. Hepsiburada da iyi değil anlayacağın.

Halbuki 6502 tüketici kanunun 10.maddesine göre ilk 6 ay içinde sorun çıkartan (ayıplı) ürünler ilk gün sorun çıkarmış gibi kabul edilir. Tüketicinin 4 farklı hakkı vardır. Para iadesi, sıfırıyla değişim, onarım ve bir tane daha vardı. Satıcı buna uymak zorunda. Ama servis ile işi yokuşa sürüyor. Resmi Hepsiburada satıcısı hemde.

Hayırlı olsun hocam , kafanizda nasil bir şey var
9070 xt ve 7800x3d işlemci kafamda oturdu fırsat bekliyorum almak için. Diğer bileşenleri bilmiyorum burda biraz zaman geçirip öğrenicem. 27 yaşındayım daha hiç bilgisayar toplamadım kardeşime hazır sistem almıştım yine buradan f/p hazır bir kasa görüp o kadar.
Forumdaki herkese bu fırsatları paylaştıkları için teşekkür ederim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun en zevklisi en tatlısı seninki aslında en sonda bilgisayarı açınca alacağın zevk çok başka olacak
Özellikle 2018 de aldığım 1650ti monsterdan sonra ayaklarım yerden kesiliyormuş gibi hissederim diye düşünüyorum. Uçak motoru gibi çalıştığı için kütüphanede bile, sesini kısmayı Linux Cachyos sistem yükleyerek başardım

Alınır mı tam da ihtiyacım vardı, Philips evnia 27m2n3501pa/00 alacaktım aralarında 1b fark var ama philips çok ıps glow ve ışık sızması var deniyordu. Sizce KTC mi daha mantıklı?
hepsi burada ki yorumlar fotogralar herşeyi acıklıyor fiyatıda uygun alına bilir.

Geçen hafta aldım monitörü her yönüyle fiyatının üzerinde bir monitör kesinlikle tavsiye ederim ancak bende ölü piksel çıktı. İade edip tekrar almakla uğraşmak yerine değişim talep ettim. Satıcı elbette böyle bir şey yapamadığını indeks bilişimle iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Yazdığım maile 6 ve üzeri ölü piksel olması gerektiğini söyleyip red cevabı verdiler şuan onunla uğraşıyorum. Onun dışında dediğim gibi ürün cidden güzel, parasının karşılığını veriyor.

Geçen hafta aldım monitörü her yönüyle fiyatının üzerinde bir monitör kesinlikle tavsiye ederim ancak bende ölü piksel çıktı. İade edip tekrar almakla uğraşmak yerine değişim talep ettim. Satıcı elbette böyle bir şey yapamadığını indeks bilişimle iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Yazdığım maile 6 ve üzeri ölü piksel olması gerektiğini söyleyip red cevabı verdiler şuan onunla uğraşıyorum. Onun dışında dediğim gibi ürün cidden güzel, parasının karşılığını veriyor.

Tamamen şansa bırakmış oluyoruz. Ölü piksel ya da ışık sızması çıksa öyle kullanacağız demek ki. Neyse amazon falan gelir belki.

Tamamen şansa bırakmış oluyoruz. Ölü piksel ya da ışık sızması çıksa öyle kullanacağız demek ki. Neyse amazon falan gelir belki.
14 gün değişim hakkım var. Yine de böyle bir cevap bekliyordum, yedirebildiklerine yedirmeye çalışıyorlardır. Seve seve değiştireceklerini düşünüyorum. Gelişme olursa yazarım burdan

Selamlar,
Ekranı sipariş verdim fakat aklıma benim laptobun bu ekranı düzgün çalıştırıp çalıştırmayacağı kaldı. Laptop modelini aşağıya ekliyorum. Bilgisi olan bi arkadaş bana tavsiyede bulunursa çok sevinirim. Olmazsa siparişi iptal edeceğim.

MSI Thin GF63 12VE-082XTR i5-12450H 16GB 512 GB SSD RTX4050

14 gün değişim hakkım var. Yine de böyle bir cevap bekliyordum, yedirebildiklerine yedirmeye çalışıyorlardır. Seve seve değiştireceklerini düşünüyorum. Gelişme olursa yazarım burdan
Hocam 14 gün içinde cayma hakkı elektronik ürünlerde kutu açılıncaya kadar değil mi ben mi yanlış biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,351
Üyeler
189,834
Son üye
Getlucky
Geri