baba eskişehirden alabilene verebilirim eskişehir e söyledim adresi değiştirtmiyor eğer değişirse sizden önce yazana teslim edeceğimBen yetişemedim indirime iptal edemediysen hala anlaşırsak alayım.
baba eskişehirden alabilene verebilirim eskişehir e söyledim adresi değiştirtmiyor eğer değişirse sizden önce yazana teslim edeceğimBen yetişemedim indirime iptal edemediysen hala anlaşırsak alayım.
Alsan olurdu. Bu attığın sunta malzeme, bizim aldığımız ağaçtısırf şöyle gönderirler diye sipariş vermedim umarım alan arkadaşlar sıkıntısız gelir. Normal fiyatı 3-5 iken 1 e aldığım bir üründe yüzüm gülmedi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum artık görselden bana öyle gelmişti umarım sorunsuz gelir. Şuan ikea kullanıyorum ben meesla oda esneme yaptı köşeler gitmeye başladı.Alsan olurdu. Bu attığın sunta malzeme, bizim aldığımız ağaçtı
kargoya cıkınca yada kargoya verilince adresi değiştirme seceneği cıkıyor kargoya verildiği gibi alabilirim senden 1k ya hemen ibandan atarım verilince yazarsanbaba eskişehirden alabilene verebilirim eskişehir e söyledim adresi değiştirtmiyor eğer değişirse sizden önce yazana teslim edeceğim
sağol dostum senden önce isteyen oldu o istemezlerse anca sana kayarımkargoya cıkınca yada kargoya verilince adresi değiştirme seceneği cıkıyor kargoya verildiği gibi alabilirim senden 1k ya hemen ibandan atarım verilince yazarsan
çok makbule geçer özelden numaramı atayım buradan ulaşamazsan direkt arayabilirsinsağol dostum senden önce isteyen oldu o istemezlerse anca sana kayarım