❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

bedavaymış 2-3 senedir kullanıyorum herhalde.

MS2 modeli var bende bundan tek farkı arkada ekstra destek var galiba. Memnunum masa hiç sallanmıyo sağlam. Tek sıkıntısı gıcırtı yapıyor demirleri.

Sallantı problemi olursa 80cm 30x20 profil alıp masanın ayaklarına veya 160cm boydan boya kaynatın sorun çözülür.

bu masa gelirse iyi olur. ben 2tane aldım. 1.5k geldi hepsi. ben daha çok masanın üzerine kutuları depolamak için kullanacam. boyu uzun diye tercih ettim. raf alsam daha pahalı kalırdı :D

sırf şöyle gönderirler diye sipariş vermedim umarım alan arkadaşlar sıkıntısız gelir. Normal fiyatı 3-5 iken 1 e aldığım bir üründe yüzüm gülmedi.

1773077243436.webp

1773077122620.webp

Alsan olurdu. Bu attığın sunta malzeme, bizim aldığımız ağaçtı
bilmiyorum artık görselden bana öyle gelmişti umarım sorunsuz gelir. Şuan ikea kullanıyorum ben meesla oda esneme yaptı köşeler gitmeye başladı.

1773083983197.webp

baba eskişehirden alabilene verebilirim eskişehir e söyledim adresi değiştirtmiyor eğer değişirse sizden önce yazana teslim edeceğim
kargoya cıkınca yada kargoya verilince adresi değiştirme seceneği cıkıyor kargoya verildiği gibi alabilirim senden 1k ya hemen ibandan atarım verilince yazarsan

kargoya cıkınca yada kargoya verilince adresi değiştirme seceneği cıkıyor kargoya verildiği gibi alabilirim senden 1k ya hemen ibandan atarım verilince yazarsan
sağol dostum senden önce isteyen oldu o istemezlerse anca sana kayarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,882
Üyeler
190,280
Son üye
Erraenee
Geri