❌İndirim Bitti! HP Omen Max (5070Ti / HX 375 / 32 / 1) | 93 bin TL (9 taksit)

Hocam bende ultra core 300 serili bi ultrabook alıcam denk gelirseniz link atma şansınız var mı? Bu ay içinde stoklara giricekler 2 aydır bekliyorum.
Evet ben de bu kadar beklemişken yeni işlemcili 2026 model laptopları görmek istiyorum aslında. 1-2 aya piyasa düşmeye başlarlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modelin 04 versiyonu olması lazım onu 90 a görmüştüm vatanda 1 ay önce fln
HP Omen Max 16 AK0004NT (BQ1X9EA) diyorsun muhtemelen. Bundan tek farkı Windows 11 Home ile gelmesi, yine FHD aynı panel var.

Foto koyayım hatta. Tarih 3 Şubat. %5 indirim ile 105k almıştım şimdi yine %5 indirimde 125k'ya satıyorlar. Kafadan 20k zam yemiş cihaz. Sıfır cihazda böyle şey olmaz diye kızarak bir kusur sebebiyle geri göndermiştim pişmanım, keşke servise gönderseydim. Tekrar aynı fiyata alabilirim sanıyordum...

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet epeydir kovalıyorum fakat öyle yanlış bir zamandaymışız ki her ay zam geliyor. İnat ettim normale dönene kadar almayacağım:
  • 275HX / 5090 / 64 / 2 / 2K OLED -- HP Omen Max 16 AH0001NT (B8SK8EA)
  • 275HX / 5080 / 32 / 1 / 2K -- HP Omen Max 16 AH0022NT (B88F2EA)
  • HX375 / 5080 / 32 / 1 / 2K -- HP Omen Max 16 AK0000NT (BG2U9EA)
  • 9955HX3D / 5070Ti / 64 / 2 / 2K -- Game Garaj Slayer R9T3D-5070Ti C2
  • ... ve çeşitli Asus ROG ve MSI Vector modelleri ...
bunlardan bir tanesi beklediğim fiyatlara tekrar inerse alıp geçicem.
Bulursan haber et hocam gameraider sorunlu çıktı bende

Birazdan DM üzerinden yazayim hocam seninde fikrini almam lazım bı konuda hala serviste ürün
PM muhabbetleri beni aşırı boğuyor hocam. Laptop bölümüne bir konu aç bence tüm foruma danış, beni de etiketle oradan yazışalım. Gameraider ile alakalı çok az konu ve çok mesele var, hem sonradan arayanlar konuna rastlasın. (y)

@XanthiN Merhaba, yeterli bir bilgiye sahip kullanıcı değilim ancak bazı kullanıcı yorumlarında hp omen max batarya sürelerinin çok kısa olduğuna dair yorumlar mevcut, tom's hardware 5090 modelin 3.5 sa. sürdüğünü belirtmiş, bazı hp omen kullanıcıları ise 5070ti-5080 serilerinde batarya süresinin çok kısa olduğunu, servis yardımı aldığından bahsediyor. Oyun için şarjda olması gerektiğini biliyorum bunda sorun yok ancak bahsi geçen 3.5 ve daha az süreler işi ise açıkcası bir handikap boyutuna taşıyor gibi fakat son çekilen youtube reviewlarından biri aleti 7 sa. olarak belirtmiş,
galiba sponsorlu da inceleme ne kadar güvenilir bilemedim, tr şartlarında vade farksız 9 a bölündüğü için uyguna geliyor, bu problemler hakkında bilginiz var mı?

Bu fiyatlara çıktıysanız Ryzen 9955HX3D işlemcilere bakın. Intel’in bütün işlemcilerine oyunda %20 fark atıyor. İleride işlemci darboğazı yemeyin. Hangi Unreal Engine oyununa bakarsanız bakın işlemciden gol yiyorsunuz.

Bu fiyatlara çıktıysanız Ryzen 9955HX3D işlemcilere bakın. Intel’in bütün işlemcilerine oyunda %20 fark atıyor. İleride işlemci darboğazı yemeyin. Hangi Unreal Engine oyununa bakarsanız bakın işlemciden gol yiyorsunuz.
Yinede masaüstüne göre çok komik fpsler alınıyor.

5070 ti Laptopa full hd panel bu bütçede tek sıkıntısı denilip geçilecek bir handikap değil bence büyük eksik. Ürün başlığında 2k yazıyor ama
16" ekranda 2K olmasa da olur.

@XanthiN Merhaba, bazı kullanıcı yorumlarında hp omen max batarya sürelerinin çok kısa olduğuna dair yorumlar mevcut, tom's hardware 5090 modelin 3.5 sa. sürdüğünü belirtmiş, bazı hp omen kullanıcıları ise 5070ti-5080 serilerinde batarya süresinin çok kısa olduğunu, servis yardımı aldığından bahsediyor.
Bu bilgi doğru maalesef Omen Max'larda 6-cell 83Wh batarya kullanılmış. Oyun makinalarında genelde 99Wh kullanılırdı.

Bu bilgi doğru maalesef Omen Max'larda 6-cell 83Wh batarya kullanılmış. Oyun makinalarında genelde 99Wh kullanılırdı.
83Wh küçük sayılmaz. Ben aynı batarya kapasitesiyle ve 7840hs ile 4 saat görüyorsam bu cihazın çok rahat 7-8 saat götürmesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,312
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1
Geri