Çözüldü✓ Manyetik detaylı + RGB’li oyun & her‑iş kullanım klavye önerisi (max 15 000 TL)

aEmir__

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir klavye almak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki kriterlere göre bana sağlam, manyetik detaylı ve RGB’li bir klavye önerebilir misiniz?

🎮 Kullanım: Çoğunlukla oyun + günlük/günlük kullanım
🧲 Manyetik detay: Klavyenin dayanıklı, kaliteli ve uzun ömürlü olması önemli — manyetik parça/donanım vurgusu benim için değerli
🔌 Bağlantı: Kablosuz olabilir ama kablolu da olur
🌈 RGB: Olmalı
💸 Bütçe: Maksimum 15 000 TL

Tavsiyelerinizi paylaşırsanız gerçekten sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki kriterlere göre bana sağlam, manyetik detaylı ve RGB’li bir klavye önerebilir misiniz?

🧲 Manyetik detay: Klavyenin dayanıklı, kaliteli ve uzun ömürlü olması önemli — manyetik parça/donanım vurgusu benim için değerli

Şimdiden teşekkürler!
Boyut?

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler!
%75 önerilerim.

Dünya'nın en hızlı klavyelerinden birisi, switchleri çok kaliteli, malzeme kalitesi çok kaliteli, kesinlikle alınabilir.

Karbon fiber yapıya sahip, sesi çok güzel ve çok kaliteli bir klavye kesinlikle öneririm. Stokları şuan yok beklerim dersen alabilirsin.

Atk'nın yapmış olduğu en kaliteli klavyedir kendisi, öneririm.

%68 önerilerim

Dünya'nın en hızlı %65 klavyelerinden birisi, Direk al geç diyebiliceğim klavyelerden.

Kasası olsun, pcb'si olsun, switchleri olsun, malzeme kalitesi olsun çok kaliteli bir klavye ben kullanırken aşırı premium hissetmiştim kesinlikle öneririm.

Tkl önerilerim.

Stok beklemeni öneririm, her şeyiyle çok güzel klavyedir kesinlikle al geç derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%75 önerilerim.

Dünya'nın en hızlı klavyelerinden birisi, switchleri çok kaliteli, malzeme kalitesi çok kaliteli, kesinlikle alınabilir.

Karbon fiber yapıya sahip, sesi çok güzel ve çok kaliteli bir klavye kesinlikle öneririm. Stokları şuan yok beklerim dersen alabilirsin.

Atk'nın yapmış olduğu en kaliteli klavyedir kendisi, öneririm.

%68 önerilerim

Dünya'nın en hızlı %65 klavyelerinden birisi, Direk al geç diyebiliceğim klavyelerden.

Kasası olsun, pcb'si olsun, switchleri olsun, malzeme kalitesi olsun çok kaliteli bir klavye ben kullanırken aşırı premium hissetmiştim kesinlikle öneririm.

Tkl önerilerim.

Stok beklemeni öneririm, her şeyiyle çok güzel klavyedir kesinlikle al geç derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler, beni gerçekten kararsız bıraktırdın😂😂

Teşekkürler, beni gerçekten kararsız bıraktırdın😂😂
%60 - %65 boyutunda direk al geç diyebiliceğim ürün

%60 - %65 boyutunda direk al geç diyebiliceğim ürün

Teşekkürler, görmemişim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,023
Üyeler