LG OLED48C54LA 48" 4K OLED TV - Vatan Bilgisayar %15 İndirim - 42499TL / Diğer TV İndirimleri

Reaksiyon skoru
331
Bir buçuk iki ay önce birkaç gece 41 bin liraya satılmıştı, onun dışında hep 45 bin TL üstüydü.

Tekrardan %15 indirim görmüş, fiyatına göre hem oyun hem de içerik tüketmek açısından çok fazla rakibi olan bir model değil. Kullanıcıları da genel anlamda çok memnun ve rtings incelemesinde de yüksek puanlar almıştı. Şuan rtings üyelik sistemi getirdiği için detaylı incelemeye ulaşamadım.

Bence odanız çok büyük değilse oyun ve dizi - film için ideal bir boyutta. Oled monitör fiyatına kocaman TV.

Daha büyük boyutlu OLED TV bekleyenler varsa, Grundig modelleri %20 indirim almış. Standart garantisinin de 36 ay olduğu hesaba katılırsa uygun fiyata geliyor.

Aşağıda paylaştığım iki model 120 Hz panele sahip olmasına rağmen HDMI 2.1 portuna sahip değil, bu yüzden PC ve konsol tarafında 120Hz oyun ve VRR desteği yok. Ekran boyutu ve OLED panel olması anlamında fiyatlar iyi.

GRUNDIG 65GO975A 65" 4K OLED TV - 52.799 TL

GRUNDIG 55GO975A 65" 4K OLED TV - 40.799 TL

Son düzenleme:
en düşük 39a satıldı 1 gece sanırım o zamandan beri en düşük fiyat.

Parafly kampanyası ile daha da uyguna gelir alacak kişiler için diyorum.

Alıp salon gibi yerlerde kullanmak için bunu düşünenler sakın bulaşmasın. 55" bile ufak odaya tam oluyor. Bunun dışında çok güzel bir model, 55" olanını kullanıyorum 2 aydır.

Son düzenleme:
Hızlı cevap lazım 65 olanı paraf kartım var 5000₺ bonus veriyor alınır mı

birkaç gündür 45e satılıyordu güzel fiyat geçen de önce 41e sonra 39a satılmıştı.

Parafly kampanyası ile daha da uyguna gelir alacak kişiler için diyorum.
hocam bu attığım kampanyadan mı bahsediyorsunuz? sanal pos u da kapsıyor mu bu?

"31 Mart 2026 tarihine kadar ilk kez Parafly kredi kartına başvuran ve başvurusu onaylanan müşterilerimize özel 30 Nisan 2026 tarihine kadar tüm banka POS’larından Parafly kredi kartı ile yapılacak toplamda 25.000 TL ve üzeri alışverişe 5.000 TL ParafPara verilecektir."

Hızlı cevap lazım 65 olanı paraf kartım var 5000₺ bonus veriyor alınır mı
Maks parlaklığını fiziksel olarak incelemeden almayın, gün içinde kullanımına göre odanın ne kadar aydınlık olduğu çok önemli. Oled panel olunca gece full parlaklıkta bile dizi film izlerken ancak yetiyor.

Maks parlaklığını fiziksel olarak incelemeden almayın, gün içinde kullanımına göre odanın ne kadar aydınlık olduğu çok önemli. Oled panel olunca gece full parlaklıkta bile dizi film izlerken ancak yetiyor.

hangi modelden bahsediyorsun bilmiyorum ama

2023 model lg g3 kulanıyorum gece full parlaklıkta hdr yada dv içerik izleyemezsin gözünü bozar rahatsız eder %50-60 arası kullanıyorum

c5 daha yeni seri bunlarda sorun olacağını zannetmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,537
Üyeler
190,056
Son üye
gargamel3335
Geri