Zerkavizs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok zaten 1 adet alırım kasaya da sığar diye düşünüyorum. Öyle gereksiz seviyede de değil arctic 420m pro sıvı soğutucu 2500TL yani çok bir şey değil yada gereksiz denir mi bilmiyorum.Ekran kartına sıvı soğutma takmana ekran kartının bloğu engel oluyor genelde, eğer üretici bloğu buna göre üretmemişse pek mümkün olmuyor.
80 derece değil üstüne 15 derece daha çıkarsan firmaların "Güvenli alan sınırı" dediği 95 dereceye yaklaşıyorsun dostum, kısacası bir risk yok, ama ısılarım biraz yükseldi ahmetin x marka model kartı neden 68 de benimki 70 derece diye düşünüyorsan silikon farkından olabilir, marka model farkındanda olabilir.
Yanlış anlama nasihat vermek gibi değil de paranı daha verimli kullanman için tavsiyede bulundum, gamepad iyidir düşün bence.
Sıvı soğutma lazım tabii ki ama büyük modeli sökmek sorun, takmak sorun, kasaya sığdırmak sorun, yettiğinden fazlasını da almak sana performans olarak bir şey katmaz, 80 fps'ini 81 yapmaz normal kullanım senaryosunda. Eh sen bilirsin dostum hayırlı olsun şimididen.