Çözüldü✓ Hangi 420m sıvı soğutucu almalıyım?

Ekran kartına sıvı soğutma takmana ekran kartının bloğu engel oluyor genelde, eğer üretici bloğu buna göre üretmemişse pek mümkün olmuyor.

80 derece değil üstüne 15 derece daha çıkarsan firmaların "Güvenli alan sınırı" dediği 95 dereceye yaklaşıyorsun dostum, kısacası bir risk yok, ama ısılarım biraz yükseldi ahmetin x marka model kartı neden 68 de benimki 70 derece diye düşünüyorsan silikon farkından olabilir, marka model farkındanda olabilir.

Yanlış anlama nasihat vermek gibi değil de paranı daha verimli kullanman için tavsiyede bulundum, gamepad iyidir düşün bence.

Sıvı soğutma lazım tabii ki ama büyük modeli sökmek sorun, takmak sorun, kasaya sığdırmak sorun, yettiğinden fazlasını da almak sana performans olarak bir şey katmaz, 80 fps'ini 81 yapmaz normal kullanım senaryosunda. Eh sen bilirsin dostum hayırlı olsun şimididen.
Yok zaten 1 adet alırım kasaya da sığar diye düşünüyorum. Öyle gereksiz seviyede de değil arctic 420m pro sıvı soğutucu 2500TL yani çok bir şey değil yada gereksiz denir mi bilmiyorum.

420mm kasalar şu anda çok gereksiz pahalı buna 2.el piyasası da dahil.Eğer sıvı soğutma üst radyatörde olacak ise.
360m alınır o zaman belki de? Zaten henüz kesin bir karara varmadım.

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı onu çıkartmaya çalışıyor. helal olsun ama iyi gözlemciymiş grupta herkesin bilebileceği bir konuda yanlış bir fikir ortaya atıp tüm ilgiyi ve dikkati üzerine toplamış :D

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı onu çıkartmaya çalışıyor. helal olsun ama iyi gözlemciymiş grupta herkesin bilebileceği bir konuda yanlış bir fikir ortaya atıp tüm ilgiyi ve dikkati üzerine toplamış :D

valla ya ben bidaha bu soğutma olaylarına yazmicam la burayada yazıyorum bunu kalsın boyle

420mm kasalar şu anda çok gereksiz pahalı buna 2.el piyasası da dahil.Eğer sıvı soğutma üst radyatörde olacak ise.
360m alınır o zaman belki de? Zaten henüz kesin bir karara varmadım
kasan ne hocam senin
Cooler Master MasterBox 600 TG hocam ön tarafı destekliyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ya ben bidaha bu soğutma olaylarına yazmicam la burayada yazıyorum bunu kalsın boyle
Hocam sakin olun vatanı savunur gibi savaş veriyorsunuz kendi kendinize xD ben zaten karara varmadım mantıklı mı diye sormak için açtım konuyu yani yok illede alıcam demiyorum :D

Hocam konu ilgi toplamak falan değil asgari ücretle çalışıyorum, indirimde 2500tl olan 420m soğutucuyu alsam mı dedim :D herkes niye olayı bu kadar abartıyor? Yok darbe planı döndü burada, dış güçlerin oyunuda olabilir, bütün bunlar halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek içindir belki de? :D

Son düzenleme:

Hocam sakin olun vatanı savunur gibi savaş veriyorsunuz kendi kendinize xD ben zaten karara varmadım mantıklı mı diye sormak için açtım konuyu yani yok illede alıcam demiyorum :D

Hocam konu ilgi falan değil asgari ücrwtle çalışıyorum indirime giren 2500tl olan 420m soğutucuyu alsam mı dedim :D herkes niye olayı bu kadar abartıyor yok darbe plabı döndü burada dış güçlerin oyunudur bu halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek için :D
şu indirime giren soğutucunun linkini atar mısın dostum merak ettim neymiş bu

destekliyor on tarafi aynen dedigim gibi 2.5'a bulursan 420mm'ligi fırsat fiyat ama diğer türlü gerek yok sıvı soğutmaya hocam birseyi savunmuyorum ben sadece boyle bir algı var sanki işlemciler 95 derece çalışınca ömrü kısalıyor veya bozuluyor yanacak düzeye geliyor gibi öyle bir şey yok halbuki bu ürünler işlemciler cihazlar makineler çipler buna dayanıklı bu mühendisler bu kocaman firmalar milyarlarca dolar para harcayıp ısı konusunu düşünmüyor olabilir mi sizce

şu indirime giren soğutucunun linkini atar mısın dostum merak ettim neymiş bu

teknobiyotikte mi pckolikte mi ne 2.5'a düşmüştü 420mm'lik arctic liquid güzel fiyattı ama bitmiş indirim

destekliyor on tarafi aynen dedigim gibi 2.5'a bulursan 420mm'ligi fırsat fiyat ama diğer türlü gerek yok sıvı soğutmaya hocam birseyi savunmuyorum ben sadece boyle bir algı var sanki işlemciler 95 derece çalışınca ömrü kısalıyor veya bozuluyor yanacak düzeye geliyor gibi öyle bir şey yok halbuki bu ürünler işlemciler cihazlar makineler çipler buna dayanıklı bu mühendisler bu kocaman firmalar milyarlarca dolar para harcayıp ısı konusunu düşünmüyor olabilir mi sizce

teknobiyotikte mi pckolikte mi ne 2.5'a düşmüştü 420mm'lik arctic liquid güzel fiyattı ama bitmiş indirim
Yani sistem ölür yada 10 güne bozulur sanmıyordum zaten ama illa ömründe oynama oluyordur diye düşündüm. Haklı da olabilirsiniz başta da demiştim zaten, servet dökecek halim yok. İndirimde diye almayı düşündüm ama markaların hayrına iş yapmayacağını düşündüğüm için üründe kronik bir sıkıntı var mı, almamda bir sakınca var mı, almalı mıyım, almamalı mıyım? Onları sordum sadece. Olay biraz büyüdü ama kötülük için demediğinizi anlıyorum, klasik forum halleri işte. :D

Teknobiyotikte evet ve işte ben bir adet aldım sonra almasa mıydım, iade edeyim mi hemen? Diye buraya sordum alınır mı diye. Dün yada bir kaç gün önce falan bitti bende sonuncuyu falan aldım herhalde.

Yani sistem ölür yada 10 güne bozulur sanmıyordum zaten ama illa ömründe oynama oluyordur diye düşündüm. Haklı da olabilirsiniz başta da demiştim zaten, servet dökecek halim yok. İndirimde diye almayı düşündüm ama markaların hayrına iş yapmayacağını düşündüğüm için üründe kronik bir sıkıntı var mı, almamda bir sakınca var mı, almalı mıyım, almamalı mıyım? Onları sordum sadece. Olay biraz büyüdü ama kötülük için demediğinizi anlıyorum, klasik forum halleri işte. :D

İşte ben bir adet aldım sonra almasa mıydım, iade edeyim mi hemen? Diye buraya sordum alınır mı diye. Dün yada bir kaç gün önce falan bitti bende sonuncuyu falan aldım herhalde.

2500'e mi aldınız

tamam 2 tane aldıysanız birini iade edin almadıysanız 2.5'a 10 numara soğutucu
Teşekkür ederim. Heh işte buydu, yani konu bir anda karıştı bende şaşırdım birisi diyor deli attı kuyuya taşı, birisi diyor yemin ettim bir daha bu konuda yorum yazmayacağım falan djdbdmsnznmsksnd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri