Çözüldü✓ Ilk gamepad tercihi ne olmalı

SyFox

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,369
Bütçe
5
Şimdiye kadar hep klavye ile oyun oynadım, hikayeli oyun da çok az oynadım hep rekabetçiydi. Artık hikayeli oyunlar oynuyorum, gampeadi sadece fifa için kullanmıştım.
2.elde donglesiz kablosuz monster pusat buldum 400tl çok yakınımda
bir de Vp-408 Ps4 gamepadi buldum 800e bluetooth dongle ile veriyormuş.
Size sorum ilk gamepad bunlardan birini mi almalıyım yoksa kaliteli bir şey mi almalıyım hissiyatı falan değiştiriyor mu hiç bilmiyorum

400tl büyük para değil kumara girilir gibi. Onun dışında bugün adam akıllı bir gamepad 1500 2000tl

400tl büyük para değil kumara girilir gibi. Onun dışında bugün adam akıllı bir gamepad 1500 2000tl
Hocam onun için demedim , ilk gamepad deneyimim olacağı için 400luk gamepad beni gamepad iyiymiş ya yapar mı , 3000deki hissiyat çok farklı mi onun için sordum .

Hocam onun için demedim , ilk gamepad deneyimim olacağı için 400luk gamepad beni gamepad iyiymiş ya yapar mı , 3000deki hissiyat çok farklı mi onun için sordum .
Çok büyük fark olmaz ürün ne kadar temiz durumda meçhul.

Çok büyük fark olmaz ürün ne kadar temiz durumda meçhul.
Tuşları çalışıyor dedi de , hocam niye 3-4k veriliyor gamepade . Ya da clawsinkini mi alsam diyorum 1200-1300e

Şimdiye kadar hep klavye ile oyun oynadım, hikayeli oyun da çok az oynadım hep rekabetçiydi. Artık hikayeli oyunlar oynuyorum, gampeadi sadece fifa için kullanmıştım.
2.elde donglesiz kablosuz monster pusat buldum 400tl çok yakınımda
bir de Vp-408 Ps4 gamepadi buldum 800e bluetooth dongle ile veriyormuş.
Size sorum ilk gamepad bunlardan birini mi almalıyım yoksa kaliteli bir şey mi almalıyım hissiyatı falan değiştiriyor mu hiç bilmiyorum
Monster pusat %20-30 ölü bölgesi olan berbat bir kol

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Çok farklı tabii ki. 400tl lik olanın klavye tuşlarından farkı yok 1500 2000tllik gamepadde titreşim var hall efecti var jiroskop var bunlar acayip farklar 400tllik gamepad ile hiç tatmin olmazsın. Bence biraz daha biriktirip öyle al.

Çok farklı tabii ki. 400tl lik olanın klavye tuşlarından farkı yok 1500 2000tllik gamepadde titreşim var hall efecti var jiroskop var bunlar acayip farklar 400tllik gamepad ile hiç tatmin olmazsın. Bence biraz daha biriktirip öyle al.
Ne önerirsin?

ben thunderobot g30s te kullanıyorum 1100tl gibi bir fiyata getirmiştim fiyatlarını şuan bilmiyorum ikinci el bulursan daha uygun olur.

thunderobot g30s te
fantech shotter 3
gulikit kk2
bigbig won
thunderobot g50s
8bitdo
İkinci el sitelerinden bunlara bak 1500 1000 civarına bulabilirsin belki

Bir tane alsam 14 günlük iade sürecinde denesem yahudilik mi olur :D

Gamepad ile ne oynayacaksın
Ona da net karar vermedim aslında gow oynuyordum biticek 1-2 güne elden ring - assetto corsa oynayabilirim , o konuda da tavsiye alabilirim. Yahudilik olur mu mantıklı mı olur hocam ?

Geri