Türk Telekom'dan Sınırsız 5G Tarifesi 1550TL/AY

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,232
5G ile birlikte en büyük soru işareti kotalardi.
Yeni nesil tarifeler düşmeye başlamış.

1773147629445.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Che_
günde belirli bi gb'den sonra ciddi manada hız limitliyorlar diye biliyorum pazarlama yani
Klasik çöptelekom yani :D çöpcell de aynı şey fırlat kazan ile 5 gb çıkarıyorum 5-10mbps :D.

Klasik çöptelekom yani :D çöpcell de aynı şey fırlat kazan ile 5 gb çıkarıyorum 5-10mbps :D.

ama 5g ile böyle bir aptallık olaacgını sanmıyorum sonucta amacı zaten geniş bant
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5G ile birlikte en büyük soru işareti kotalardi.
Yeni nesil tarifeler düşmeye başlamış.

Alıntıyı görüntüle

1.5'A sınırsız çok iyimiş aslinda gercekten veriyorlarsa 300 500 gb harcıyorum ben mobilveri

Sınırsız olmasının bi manası yok, benim yaşadığım il ve ilçede evimde ADSL internet var. Bıkıyorum mobile bağlayıp öyle kullanayım diyorum LTE (4.5 g) ADSL ile yarışır hızlarda.. Fıkra bu kadar.

Sınırsız olmasının bi manası yok, benim yaşadığım il ve ilçede evimde ADSL internet var. Bıkıyorum mobile bağlayıp öyle kullanayım diyorum LTE (4.5 g) ADSL ile yarışır hızlarda.. Fıkra bu kadar.

hocam olayı anlamadınız sanırım 5g bu

günde belirli bi gb'den sonra ciddi manada hız limitliyorlar diye biliyorum pazarlama yani
Taahhütname'de böyle bir sınır yok. Sadece tiktok ve kick gibi siteler yok.

Tarifeler kapsamında sunulan sosyal medya data hakkı Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter için geçerlidir.

Ankara'da 4.5g üzerinden 400 gibi hızları veriyor. Biraz kişisel bir durum gibi.

''sözde'' Altyapımız var 8 yükleme 0.2 indirme hızı :D uydu internetine geçtim 50 yükleme 10-12 indirme ile keyifliyorum benim de fıkram bu kadar.

Turkcell bizim evden 550 hız veriyor 4.5g'den. 5g testleri sırasında 1.2gbps hızları gördüm speedtestte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,218
Üyeler
189,992
Son üye
xSch
Geri