❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

kargoya cıkınca yada kargoya verilince adresi değiştirme seceneği cıkıyor kargoya verildiği gibi alabilirim senden 1k ya hemen ibandan atarım verilince yazarsan
nasi guveniyorsun :D ya parayi attiktan sonra siparisi iptal veya iade etmenin bir yolunu bulursa?

nasi guveniyorsun :D ya parayi attiktan sonra siparisi iptal veya iade etmenin bir yolunu bulursa?
Neden bu kadar güvensiz yaşıyorsun ki bende biliyorum olasılıkları ama güvenmeyi seçiyorum ekran görüntüsü isterim parayı atarım bu kadar. Yada zaten parası ödenmiş masa adresimi vereceğim telefon numarama kadar, parayı gelince atacağım derim atmazsam bütün bilgilerim adamda şikayet eder olur biter. Çok kasmayın şu şeyleri. Ki bunun kablo gizlemeli versiyonunu daha 2 hafta filan önce aldım bunu da hediye edeceğim.

Alsan olurdu. Bu attığın sunta malzeme, bizim aldığımız ağaçtı
Bu alınan üründen bahsediyorsan suntalam bu arada 2000tl ye ağaç masa bulmak zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden bu kadar güvensiz yaşıyorsun ki bende biliyorum olasılıkları ama güvenmeyi seçiyorum ekran görüntüsü isterim parayı atarım bu kadar. Yada zaten parası ödenmiş masa adresimi vereceğim telefon numarama kadar, parayı gelince atacağım derim atmazsam bütün bilgilerim adamda şikayet eder olur biter. Çok kasmayın şu şeyleri. Ki bunun kablo gizlemeli versiyonunu daha 2 hafta filan önce aldım bunu da hediye edeceğim.
800tl için dolandırıcılık mı olur zaten 😄

Bu alınan üründen bahsediyorsan suntalam bu arada 2000tl ye ağaç masa bulmak zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800tl için dolandırıcılık mı olur zaten 😄
dolandırılmak için kesin güvendiğin şekilde ters köşe yemen lazım ben bilerek bu yola giriyorsam bu dolandırılmak mı oluyomuş 😅

ceza yememek için bir kaç kişiye defolu ittiriler diye düşünuyorum inş dediğim gibi olmaz birde iade ile uğraşması var :uzgunpeepo:

ceza yememek için bir kaç kişiye defolu ittiriler diye düşünuyorum inş dediğim gibi olmaz birde iade ile uğraşması var :uzgunpeepo:
Öyle bir şey olursa Hepsiburada müşteri hizmetleriyle 1v1 atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,768
Üyeler
190,270
Son üye
K10SK
Geri