tamam kralçok makbule geçer özelden numaramı atayım buradan ulaşamazsan direkt arayabilirsin
tamam kralçok makbule geçer özelden numaramı atayım buradan ulaşamazsan direkt arayabilirsin
nasi guveniyorsunkargoya cıkınca yada kargoya verilince adresi değiştirme seceneği cıkıyor kargoya verildiği gibi alabilirim senden 1k ya hemen ibandan atarım verilince yazarsan
Neden bu kadar güvensiz yaşıyorsun ki bende biliyorum olasılıkları ama güvenmeyi seçiyorum ekran görüntüsü isterim parayı atarım bu kadar. Yada zaten parası ödenmiş masa adresimi vereceğim telefon numarama kadar, parayı gelince atacağım derim atmazsam bütün bilgilerim adamda şikayet eder olur biter. Çok kasmayın şu şeyleri. Ki bunun kablo gizlemeli versiyonunu daha 2 hafta filan önce aldım bunu da hediye edeceğim.nasi guveniyorsunya parayi attiktan sonra siparisi iptal veya iade etmenin bir yolunu bulursa?
Bu alınan üründen bahsediyorsan suntalam bu arada 2000tl ye ağaç masa bulmak zor.Alsan olurdu. Bu attığın sunta malzeme, bizim aldığımız ağaçtı
800tl için dolandırıcılık mı olur zatenNeden bu kadar güvensiz yaşıyorsun ki bende biliyorum olasılıkları ama güvenmeyi seçiyorum ekran görüntüsü isterim parayı atarım bu kadar. Yada zaten parası ödenmiş masa adresimi vereceğim telefon numarama kadar, parayı gelince atacağım derim atmazsam bütün bilgilerim adamda şikayet eder olur biter. Çok kasmayın şu şeyleri. Ki bunun kablo gizlemeli versiyonunu daha 2 hafta filan önce aldım bunu da hediye edeceğim.
Daha yemedi benimkiİptal yemiş geçmiş olsun
dolandırılmak için kesin güvendiğin şekilde ters köşe yemen lazım ben bilerek bu yola giriyorsam bu dolandırılmak mı oluyomuşBu alınan üründen bahsediyorsan suntalam bu arada 2000tl ye ağaç masa bulmak zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
800tl için dolandırıcılık mı olur zaten![]()
Sizde var mı iptal hocamdolandırılmak için kesin güvendiğin şekilde ters köşe yemen lazım ben bilerek bu yola giriyorsam bu dolandırılmak mı oluyomuş![]()
Hazırlanıyor görünüyor bende halaSizde var mı iptal hocam
Benimde hala hazırlanıyor aşamasındaDaha yemedi benimki
alamadım ki, zaten sitesinden havale ile almıştım alan arkadaş iptal çekecekti dedim yapma etme eyleme daha çok gençsin dedimSizde var mı iptal hocam
Öyle bir şey olursa Hepsiburada müşteri hizmetleriyle 1v1 atarımceza yememek için bir kaç kişiye defolu ittiriler diye düşünuyorum inş dediğim gibi olmaz birde iade ile uğraşması var![]()